23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Intego, Verdo, Mobilhuse og Bygma

Intego
Morten Nørrelund, elektriker, kan i morgen, torsdag 29. november, fejre 25 års jubilæum hos Intego.

Siden 1993 har Morten stået i spidsen for Integos landsdækkende specialiserede afdeling inden for kraftvarmeværker, der servicerer, ombygger, vedligeholder og varetager store projekter hos landets kraftværker.

Morten er ansat hos Intego i Randers og er i sin tid uddannet elektriker.

Steffen Hansen, elektriker, er ansat som serviceleder hos Integos el-tekniske afdeling i Odense. Indtil april 2016 arbejdede Steffen som elektriker hos Coops distributionscenter i Odense, men da virksomheden overdrog den tekniske afdeling til Intego, blev Steffen ansat som elektriker og senere formand hos Coop for Intego. Derfor har han et indgående kendskab til Intego og vil bidrage positivt til udviklingen af Integos aktiviteter på Fyn.

Verdo
Jakob Hannibal Jensen, 55 år, er ansat som afdelingensleder for energiselskabet Verdos montageværksted i Storvorde.

Han kommer til Verdo med 18 års erfaring som produktionsleder hos blandt andre, Svanehøj Pumpefabrik A/S. Desuden har Jakob en bred ledelseserfaring og en international indstilling. I de seneste fem år har han stået i spidsen for stål- og kedelmontage som supervisor for Aalborg Energie Technik i både Frankrig og England. Jakobs primære opgave i Verdo bliver at lede montageværkstedet og varetage produktionstekniske projekter.

Mobilhouse
Jesper Bitz, salgsdirektør, er pr. 1. januar 2019 ansat i en nyoprettet stilling som salgsdirektør hos Mobilhouse i Fredericia. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør hos Zurface.

Bygma
Lars Mølsted Jørgensen, Bygma Jelling, har 25 års jubilæum lørdag 1. december.

Lars blev udlært i Videbæk Tømmerhandel og straks efter ansat på Herning Tømmergård. Siden arbejdede han gennem fire år som sælger i Bygma Herning, før han forlod virksomheden for at prøve kræfter med noget nyt. Men da Bygma Herning - i forbindelse med køb af Jelling Trælast - ringede og tilbød Lars jobbet som butikschef, sagde han ja.

I dag er Lars, efter eget valg, intern sælger i butikken.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14