23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder om Niras, Intego og Realdania

Niras
Henrik Larsen er ansat som leder af Logistik-afdelingen i Niras. Henrik har en baggrund inden for supply chain og logistik-området, og han har blandt andet en HD i supply chain management fra CBS samt taget kurser i projektledelse og Lean.

Han har haft en længere karriere i større danske virksomheder inden for blandt logistik-, industri- og hospitalssektorerne, hvor han har medvirket til gennemførsel af en række forbedringer og omstruktureringer. De seneste otte år har han arbejdet som selvstændig management konsulent og interim leder med fokus på produktivitet og forbedring af lønsomhed for sine kunder.

Intego
Kristian Rugager Sangill er ansat som serviceleder hos Integos el-tekniske afdeling i Kibæk.

Kristian startede som elektrikerlærling hos Kibæk El-service i 2001, der blev opkøbt af Systek-Skræddergaard i 2010 og dernæst Intego i 2013.

Her har Kristian været beskæftiget som elektriker og teknisk serviceleder, og nu tiltræder han så i en ny stilling som serviceleder. Derfor har han et mangeårigt kendskab til Integos forretning samt kundekreds og vil bidrage positivt til udviklingen af Integos aktiviteter i lokalområdet.

Realdania
Realdania holdt onsdag 21. november valgmøde i FrederiksborgCentret i Hillerød, hvor der blev valgt medlemmer til foreningens repræsentantskab.

Følgende otte medlemmer fra Realdanias geografiske valggruppe Område 9, der dækker Allerød, Ballerup, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Herlev, Hillerød, Hørsholm, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal, blev valgt for en fireårig periode:
Annette Vangstrup, partner, Holte 
Bo Brøndum Pedersen, ingeniør/projektleder, Ganløse 
Henrik Lid, direktør, Måløv 
Jacob Steen Møller, campusdirektør, Søborg 
Klaus Kaae, Executive Vice President, Hellerup 
Line Røtting Dornan, adm. direktør, Frederiksværk 
Mette Glavind, direktør, Ph.d., Smørum 
Paul Wiberg-Jørgensen, Director, Global Supply Chain Planning, Charlottenlund 

Realdania holdt torsdag 22. november valgmøde i Tivoli Congress Center i København, hvor der blev valgt medlemmer til foreningens repræsentantskab. Følgende syv medlemmer fra Realdanias geografiske valggruppe Område 1, der dækker Dragør, Tårnby, Frederiksberg og København, blev valgt for en fireårig periode: 
Anne Marie Oksen, bestyrelsesformand, Kbh. V 
Christian Høgsbro, adm. direktør, Kbh. S 
Elsebeth Stærmose Krogh, afdelingsleder, Kbh. K 
Gerti Axelsen, bygge- & udviklingschef, Kbh. K 
Mette Kynne Frandsen, adm. direktør, partner, Frederiksberg 
Suzanne T. Estrup, advokat & mediator, Nordhavn 
Troels Bülow-Olsen, direktør, Kbh. K

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.142