23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe, Ljungdahl, Dansk El & Energi, HM Gruppen, KP Development

Moe
Martin Davidsen Cedervall er ansat som projektchef for Industri hos Moe rådgivende ingeniørers afdeling Energi & Industri i København.

Martin har 22 års erfaring især inden for rådgivning til den farmaceutiske industri på områder som HVAC Building og Black & Clean Utility. Martin har samlet sin erfaring gennem tidligere ansættelser hos NNE, Niras og det seneste års tid som projektchef hos Wicotec. Som projektchef i Moe skal han bidrage i både større og mindre tværfaglige opgaver. 

Jens Lassen er ansat som seniorrådgiver for bygnings-el ved Byggeri i Aarhus.

Jens har 27 års erfaring, de seneste seks år som senior CTS-tekniker hos Mariendal El-Teknik A/S. Jens er uddannet elektroniktekniker med styring og regulering som speciale og skal i Moe bidrage med erfaring indenfor projektering af CTS/BMS anlæg, der spænder lige fra skoler til kontorer og industri.

Ljungdahl
Dirk Alois Coorevits er indtrådt som bestyrelsesformand hos Ljungdahl A/S i stedet for Jørgen Rav. Desuden er Bart Rafaëlj Lambrechts og Jurgen Vandervelden trådt ind i bestyrelsen, mens Dorte Fløe Nielsen, Henrik Kenneth Nielsen, Marlene Fløe Nielsen og Karina Rav er trådt ud af bestyrelsen (kilde: CVR).

Dansk El & Energi
Thomas Søgaard er trådt ind i direktionen hos Dansk El & Energi ApS (kilde: CVR).

Dansk El & Energi ApS er specialiseret i elprojektering og energirådgivning.

HM Gruppen
Jakob Nørrekjær Andersson er udnævnt til bestyrelsesformand hos HM Gruppen A/S i stedet for Palle Stig Andersen. Desuden er Vibeke Radich Andersson trådt ind i bestyrelsen (kilde: CVR).

KP Development
Robert Neble Larsen er trådt ind i direktionen hos KP Development A/S, mens Hjalte Kjems er fratrådt som administrerende direktør. Desuden er Thomas Petersen trådt ud af direktionen (kilde: CVR).

KP Development A/S er et nordsjællandsk ejendomsudviklingsselskab.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.791