23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder om Intego, Ajos og Trekantens Diamantskæring

Intego
Jens Mundberg, serviceleder, er ansat i Integos afdeling for mekanisk service og værksteder i Aarhus. Jens kommer senest fra en stilling som teknisk chef hos Djurs Sommerland og har tidligere arbejdet som vedligeholdsingeniør hos Grundfos.

Jens vil med sin ledelseserfaring og tekniske indsigt bidrage positivt til den fortsatte udvikling og vækst af Integos aktiviteter i lokalområdet.

Ajos
Jørn Rauff Larsen, 51 år, er ansat som afdelingschef for kraner og hejs i Ajos og indgår i ledergruppen.

Jørn Rauff Larsen har de seneste to år været salgschef for Scantruck A/S i Østdanmark. Han har tidligere været ansat i ledende stillinger i Cramo og siden Pitzner, hvor han har beskæftiget sig med nogle af de samme produktgrupper, som han får ansvaret for hos Ajos a/s og i øvrigt har han arbejdet sammen med Ajos’ administrerende direktør Ole Wamsler.

Carsten Bøgesø, 47 år, er ansat som sektionsleder i afdelingen for skure, moduler og pavilloner i Ajos a/s. Afdelingen har inden for kort tid fået flere nye projektledere, som nu refererer til Carsten Bøgesø. Han kommer fra 19 års ansættelse hos pavillonfirmaet Bilsby - nu GSV og har dermed stor brancherfaring med i bagagen. Carsten Bøgesø er oprindeligt handelsuddannet.

Trekantens Diamantskæring
Kim Nielsen, 55 år, er ansat som formand for betonboring-virksomhedens afdeling i Horsens.

Kim har cirka 35 års erfaring fra branchen og han har været hos Trekantens Diamantskæring før. Efter 2,5 år hos et andet bore-/skærefirma har Kim valgt at vende tilbage.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141