23948sdkhjf

Hundredvis af nye PFA-boliger i det jyske

Onsdag tog pensionsselskabet PFA første spadestik til nye boligbyggerier i både Randers og Vejle.

Årstiderne Arkitekter har tegnet begge projekter, som henholdsvis består af 228 lejligheder i Flegmade i centrum af Vejle og 96 lejligheder på Kavalerivej ved Randers Kaserne.

- Vi bygger boliger til både unge, ældre, singler og familier i en god og tidssvarende kvalitet og med spændende beliggenheder i dels et helt nyt byområde i Randers og dels midt i Vejle centrum. På den måde er vi med til at imødekomme boligefterspørgslen i de to byer med attraktive og relevante boligtilbud, og samtidig skal det bidrage til at skabe gode afkast til vores pensionskunder, siger Michael Bruhn, ejendomsdirektør i PFA.

Projektet i Vejle opføres af Adsbøll & Sønner, mens det i Randers er Raunstrup, der har entreprisen. Her glæder administrerende direktør Anne Sinnbeck fra projektudvikleren By i Byen, at der med spadestikket nu er sat gang i omdannelsen af det gamle kaserneområde.

Vi ser opførelsen af boligerne som et vigtigt næste skridt i udviklingen af en ny bydel, hvor nyt kommer i smuk samklang med de bevaringsværdige gamle bygninger, tæt på Randers centrum, med kort afstand til Aarhus og udsigt og fri adgang til det flotte gamle militære øvelsesområde,” siger Anne Sinnbeck.

Projektet har været undervejs siden 2005, hvor udviklingsselskabet købte arealet. Siden er nogle af de gamle kasernebygninger ombygget til erhverv, og nu er et nyt stort skridt taget med igangsættelsen af det første nybyggeri.

For PFA er der for de to projekter tale om en investering på mere end 450 mio. kroner. Dermed har selskabet nu samlet investeringer for 2,8 mia. kroner i boligbyggeri uden for København og Aarhus. I alt er flere end 1.500 boliger enten opført eller under opførelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125