23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra V2C, Intego og Imerco Holding

V2C
Inger Ravn, Arkitekt MAA - MBA-Byg, bliver fremover en del af V2C. Sammen med tre specialister i Space Management skal hun være med til at skabe værdi for V2C’s kunder i de tidligste faser af byggeriet.

Inger har i mere end 15 år drevet SpacePro. Hun bruger sin mangeårige erfaring og baggrund som arkitekt til at skabe design- og indretningskoncepter, der fostrer kreativitet og innovation.

Intego 
Claus Hougaard, RF-elektronikingeniør, er ansat som DAS-specialist i Integos Telecom-afdeling. Claus er uddannet med speciale i telekommunikation, og han har gennem de seneste år arbejdet hos Telenor og Intel DK.

Claus får arbejdssted hos Intego i Randers og Aalborg. Han vil med sin brancheerfaring og tekniske indsigt blandt andet være med til at styrke Integos løsning til at sikre optimal indendørs mobildækning.

Imerco Holding
Mikael Goldschmidt, stifter og ejer af M. Goldschmidt Holding A/S, er ny bestyrelsesformand for Imerco Holding A/S og gennemfører et generationsskifte i Imercos bestyrelse.

Herudover indtræder fire nye bestyrelsesmedlemmer:

Sofie Lindahl-Jessen, CEO Saint-Tropez, tidl. Executive Vice President Sales and Brand Communication hos Fritz Hansen A/S og Majken Pape, CEO for Skousen A/S, tidl. CFO hos Søstrene Grene, samt Jens Høgsted, tidl. CEO for Sportmaster A/S og Mikael Goldschmidts datter, Anne-Sofie Goldschmidt, som repræsentant for næste generation af Goldschmidt familien i Imerco.

Søren Bjørn Hansen, viceadm. direktør for M. Goldschmidt Holding A/S, og Lars Bjørnholt Bertelsen fortsætter i Imercos bestyrelse som hidtil.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125