23948sdkhjf

Niras indgår ny broaftale i Norge

Rådgivningsvirksomheden har efterhånden indgået et stort antal rammeaftaler i Norge

Statens Vegvesen Region sør, Norges svar på Vejdirektoratet, har netop tildelt holdet med Dr. techn. Olav Olsen AS og Niras A/S en ny rammeaftale.

Den danske rådgivningsvirksomhed med hovedsæde i Allerød er nu oppe på syv rammeaftaler inden for broer, veje og jernbaner, siden Niras besluttede at bevæge sig ind på det norske infrastrukturmarked.

Olav Olsen og Niras er blandt seks rådgivere, der har underskrevet en rammeaftale på levering af rådgivning på projekter inden for vedligehold af broer, herunder tilstandsvurdering, bro-klassificering samt reparation og forstærkning.

Skaber sig et navn
- Da vi bevægede os ind på det norske marked for fire år siden, var vores vision i første omgang forholdsvis forsigtig. Men med mere end en håndfuld rammeaftaler og mange konkrete opgaver i bagagen, både inden for veje, broer og jernbane, kan vi godt sætte barren højere og tro på, at vi er en vigtig spiller og samarbejdspartner inden for infrastrukturområdet, bliver Carsten Heine Lund, der er direktør for Infrastruktur i Niras, citeret for i en pressemeddelelse.

Et gnidningsfrit samarbejde mellem Niras’ norske og danske afdelinger koblet med et tæt samarbejde med Dr. techn. Olav Olsen AS, har ifølge afdelingsleder Theis Tarp Rasmussen været med til at bane vejen for, at rådgiverholdet har vundet rammeaftalen.

- Med den nye rammeaftale er det blevet tydeligt, at vi er blevet en kendt leverandør inden for broer, veje og jernbaner i Norge. Og vi bliver anerkendt som en kompetent og seriøs aktør med den næsthøjeste score baseret på kompetence og erfaring, siger Theis Tarp Rasmussen.

Gælder op til tre år
Den nye rammeaftale er også strategisk vigtig i forhold til den videre udvikling af satsningen på det norske marked.

- Vi ved fra tidligere rammeaftaler, at vi kan vinde projekter, der bliver udbudt derigennem. Og den nye rammeaftale er ekstremt vigtig, da vi ikke tidligere har arbejdet i Region Syd, fortæller Theis Tarp Rasmussen.

Rammeaftalen gælder indtil 31. december 2019 med option på yderligere to års forlængelse.
munk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157