23948sdkhjf

Respekt og forståelse for faggrupper

Melph-El har i de sidste to år stået for al el-arbejde i boligerne på Sluseholmen. Det kræver sit af alle, når mange faggrupper går side om side og har hver deres tidsplaner at overholde

I 2017 afleverede Melph-El lejlighederne på to af byggefelterne. I alt 181 lejligheder, hvor de havde stået for alle el-installationer.
- Nu er vi i gang med tre nye byggefelter, hvor vi går sammen med alle de andre entreprenører og forskellige faggrupper. Der er et overlap på tre-seks måneder mellem ejendommen på de tre byggefelter. Det betyder, at vi altid kan komme til et sted og sikre, at vores del af arbejdet også skrider planmæssigt fremad, siger Klaus Christian
Melph, indehaver af Melph-El. Det kræver stor forståelse og respekt for hinanden, når så mange forskellige faggrupper arbejder side om side. Alle har deres aftaler og tidsplaner at overholde, så det kræver en del af alle for at få enderne til at mødes.
Melph-El kender mange af de andre entreprenører og fagfolk fra andre projekter og byggepladser, så man er enige om, at det er vigtigt at vise forståelse for hinanden, hvis samarbejdet skal glide nemt og smidigt.

400 lejligheder undervejs
De tre byggefelter, som Melph-El arbejder på lige nu, skal alle afleveres i 2019 - med en vis forskydning fra den ene til den næste. Her gælder det alle el-installationer i mere end 400 lejligheder.
- Vi håber også på at få opgaven med el-arbejdet på det næste byggefelt, der kommer i licitation. Dette byggefelt er et af de største byggefelter og skal stå klar til indflytning i sommeren 2020. Så det vil være fast arbejde at få den opgave også.
Hos Melph-El er man vant til at samarbejde med totalentreprenøren, KPC København – blandt fra flere projekter i Nordhavnen og i Ørestaden. - KPC løfter opgaven virkelig godt, og den daglige koordinering fungerer fint – også selv om de skal tage højde for de mange interesser og interessenter, der er til så stort et projekt, tilføjer Klaus Christian Melph. Melph-El er en el-installationsvirksomhed på Amager med 30 mand. Større boligprojekter såsom Sluseholmen er blandt deres faste opgaver, men ellers varetager de el-arbejde for alle typer erhvervsvirksomheder, butikker og kontorer.

Artiklen er en del af temaet SLUSEHOLMEN.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094