23948sdkhjf

Variation i køkkenet

HTH Køkkener har entreprisen med at udarbejde og levere køkkenløsninger med variation til lejlighederne på Sluseholmen. 600 køkkener er allerede sat op eller på vej

Et af de grundlæggende tanker ved boligerne på Sluseholmen er, at der skal være variation i boligtyperne, så det hele ikke ligner hinanden. Den variation går også igen i valget af køkkener.
- I lejeboligerne sætter vi HTH Køkkener op i forskellige udgaver. Nogle af boligerne får særlige designlinjer, farver og udtryk. En ide, som er udviklet i samarbejde med arkitekterne. Og det er her, vi har vores berettigelse: Vi kan håndtere store, komplekse køkkenleverancer inklusiv differentierede særløsninger, siger Robert Johansen, afdelingschef hos HTH Erhverv.
Foråret 2018 færdiggjorde de 194 lejligheder og er nu i gang med de næste 236 boliger. Det sker i samme takt og hastighed, som arbejdet med byggefelterne skrider gradvist og planmæssigt fremad.
- Derefter gælder det områdets eneste ejerboliger. Her går vi kvalitetsmæssigt nogle skridt op, fordi det passer til boligernes prima placering og det faktum, at her er tale om 168 eksklusive ejerboliger. Deres køkken bliver af mærket Unoform. Udover en række valg, der allerede er foretaget af bygherren, vil køberne også kunne foretage en række tilvalg og dermed være med til at præge deres egen køkkenløsning, tilføjer Robert Johansen.

Flere køkkenbrands, større variation
HTH har en særlig projektafdeling med 30 ansatte, der arbejder specifikt med løsninger til udviklingsprojekter såsom Sluseholmen. Med flere køkkenbrands i samme koncern har man gode muligheder for at honorere ønsket om differentierede køkkenløsninger.
- Vi har et virkelig nært og godt samarbejde med entreprenøren KPC, og de styrer dette store projekt på bedste vis. Der er mange fagfolk på byggepladsen, og vi er alle afhængige af, at det bare kører, så vi hver især kan overholde vores tidsplaner. Det lykkes vi faktisk rimeligt godt med, slutter Robert Johansen.

Artiklen er en del af temaet SLUSEHOLMEN.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11