23948sdkhjf

Miljørigtig affaldssortering

City Container A/S har sørget for, at hver enkelt byggeplads har haft den optimale kombination af containere til kildesortering, og har undervejs specialudviklet en ny container, så den passede til behovet

Hvis en byggeplads skal drives effektivt og miljørigtigt i forhold til affaldssortering, er det vigtigt, at hver container er placeret strategisk korrekt på pladsen for at skabe det rigtige flow. City Container har mere end 35 års erfaring i effektive og miljørigtige løsninger til bygge- og anlægsaffald, industriaffald og forurenet jord. I forbindelse med metrobyggeriet har firmaet varetaget affaldshåndteringen på de 21 byggepladser og løbende rådgivet CMT om miljøkrav og løsningsmuligheder.
- Vi har haft et stort udvalg af vores sortiment i spil til denne opgave med alt fra mini- til maxicontainere i mange forskellige varianter, da behovet for affaldssortering har været forskelligt fra plads til plads. Undervejs har vi specialudviklet en helt ny type container, da der var brug for en væsketæt container, der kunne udskille tørstof fra vand, for at undgå, at der røg miljøskadeligt slam ned i kloakkerne, fortæller Senior Account Manager Lennart Heller Nielsen fra City Container, der leverede 40 af de specialbyggede containere til metrobyggeriet.

Tager selv ansvar for miljøet
Det er ikke kun kunderne, som vejledes i at tænke miljørigtigt. City Container fejer også for egen dør. Alle medarbejdere motiveres og uddannes således i miljøansvarlighed, og i alle væsentlige investeringer bliver såvel miljø som arbejdsmiljø
inddraget i overvejelserne. Firmaets lastbiler er bygget aerodynamisk for at mindske brændstofforbruget, ligesom City Container har deres egen drivercoach ansat:
- Alle vores lastbiler opsamler og lagre data omkring brændstofforbrug og kørsel. Disse oplysninger analyseres af vores drivercoach, hvorefter han tager på tur med hver enkelt chauffør. På turen gennemgår coachen mulighederne for en mere miljørigtig kørsel, hvilket gør, at vores chauffører er meget bevidste om både lastbilen, kørslen og miljøet, siger Lennart Heller Nielsen. Kapaciteten hos City Container er 
desuden så stor, at de altid kan have en tom container med ud, når de henter en fyldt. På den måde spares der kørsel, CO2, tid og penge.

CMT udtaler:
”City Container har hjulpet os fra starten, og de har håndteret såvel byggepladsaffald som almindeligt kontoraffald. Al dokumentation har været i orden, og de har udvist stor fleksibilitet.
Vi har mødt nogle særdeles dedikerede ansatte, som har været meget synlige på alle pladser, hvor de dels ved hjælp af skilte dels ved at snakke med folk løbende har forsøgt at optimere affaldssorteringen”
Procurement Manager Pernille Nørgaard, CMT

FAKTA


City Container A/S tilbyder effektive og miljørigtige løsninger til bygge- og anlægsaffald, industriaffald og forurenet jord. De rådgiver om miljøhåndtering, sortering og lovgivningsmæssige spørgsmål. De har mere end 10.000 containere til rådighed. Lastbilerne er specialbyggede med fokus på miljø og sikkerhed. Firmaet er landsdækkende og tilbyder 24 timers service.

Læs mere på www.citycontainer.dk

Artiklen er en del af temaet CITYRINGEN.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157