23948sdkhjf

Det udviklede sig til en total sikkerhedsløsning

I syv år har G4S stået for sikkerheden på CMT’s 22 lokationer. Til tider har det krævet op til 200 mand at bemande ugens vagtskema

Da de startede, stod de på en grusplads med et hegn omkring, siden blev der gravet hul, og nu er der igen jord på pladsen. I dag er der mandet ned, og de fleste vagter foregår fra en af G4S’ patruljevogne. - Vores opgave udviklede sig fra leverandør af vagter til samarbejdspartner. Vi har leveret adgangskontrol med vagter, tekniske løsninger i form af TVovervågning, runderinger, beredskabsplaner samt stikprøvekontrol for alkohol og stoffer, som CMT har en meget klar 0-tolerance med. Vores vagter har stået for registreringen og kontrollen af hvad og hvem, der kom ind på pladsen og hvem og hvad, der forlod den igen. Vi vidste hvilke materialer, der skulle leveres hvor og hvornår, også så det kunne blive omdirigeret, hvis der var sket en fejl. Vores folk blev kontaktet i tilfælde af ulykker. Både fordi de kan yde førstehjælp, men også for at de kunne vise vej til hjertestarter, vand eller nærmeste udgang. Flere af byggepladserne har været omgivet af fire til fem veje, så det kunne være afgørende, at redningsfolk blev henvist til den rigtige indgang, fortæller vagtdirektør Julian Rudland.

Udvalgte vagter
Selvom der har været brug for rigtig meget vagtpersonel i perioder, har det også været vigtigt, at det var de rigtige personer, der blev valgt til opgaven. Julian Rudland nævner her nogle af de egenskaber, som vagterne har skullet besidde:
- Først og fremmest har de skullet være gode til sprog, så de kunne håndtere de mange forskellige nationaliteter, der hver dag har haft deres gang på pladserne. Det har også været vigtigt for os, at de havde et roligt og venligt sind samt evnede at løse konflikter, hvis det var nødvendigt. Samtidig skulle de være meget fleksible i forhold til arbejdstider og endelig omstillingsparate, når der af og til med kort varsel blev mandet op eller ned på pladserne. Det har været en meget udfordrende og spændende opgave at få lov til at løse, hvor vi hele vejen har haft et tæt og godt samarbejde med de forskellige sitemanagers.

CMT udtaler:
”Den primære opgave for G4S har været at levere vagter til de 22 sites. Nogle steder med døgnbemanding. De har udfyldt en meget vigtig funktion som gatekeepers, hvor de har stået for registreringen af alt, hvad der kom ind på og ud fra pladsen. Vi har derfor lært deres folk rigtig godt at kende, og samarbejdet har gennem årene udviklet sig i meget positiv retning”
COO Sigurd Nissen-Petersen, CMT

FAKTA

G4S Danmark er en del af den verdensomspændende koncern G4S plc, der har danske rødder og i dag har moderselskab i Storbritannien. Det er verdens største sikkerhedsvirksomhed, med cirka 600.000 medarbejdere fordelt på over 100 lande. I Danmark er der ca. 1.900 ansatte. G4S er totalleverandør inden for sikkerhedsløsninger, bl.a. kontrolcentral -løsninger, vagtydelser, tyverialarmer, videoovervågning, adgangskontrol, brandsikring, personsikring, tågesikring, personsikring og parkeringsydelser.

Læs mere på www.g4s.dk

Artiklen er en del af temaet CITYRINGEN.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094