23948sdkhjf

Specialfremstillet afstandsholder i beton blev startskuddet til succes

HauCon A/S er en visionær distributør, der gerne sætter underleverandører til bords med kunderne for at finde den helt rigtige løsning. Firmaet har leveret omkring 600 forskellige varenumre til CMT i forbindelse med metrobyggeriet

HauCon A/S har specialfremstillet afstandsholdere til Cityringen, faktisk har firmaet leveret løsninger og specialprodukter til den københavnske metro siden første etape. De leverede også en specialfremstillet afstandsholder til byggeriet af Storebæltsbroen, hvilket dengang var en kæmpeordre og startskuddet til succes for det nystartede firma, der i år kan fejre deres 30-års jubilæum. Hver gang har den aarhusianske distributør udarbejdet og fået fremstillet klodserne hos en af deres faste samarbejdspartnere og leverandører for at kunne sikre hurtig levering og høj kvalitet. Samarbejdet med CMT startede med de første prøvestøbninger i 2011 og løb frem til den sidste væg blev støbt i 2018. HauCon har leveret omkring 600 forskellige varenumre, herunder de nævnte afstandsholdere i beton, men også vinterforanstaltninger, specialmørtel og vandtætning til byggeriet. I det hele taget alt, hvad der skal til for at kunne levere en professionel støbning med beton, har været at finde på de mange ordresedler.
- Vi arbejder meget proaktivt blandt andet ved altid at være først med det nyeste. Vi deltager i udviklingen af nye produkter i samarbejde med flere af vores leverandører, og så leverer vi en god og værdifuld rådgivning, siger ejer og direktør Jan Haugaard og tilføjer, at det ofte daglige samarbejde med kunden også har stor betydning.

God service efter leveringen
I HauCons tekniske afdeling sidder flere ingeniører klar til at hjælpe. De deltager typisk i de indledende møder og har i forbindelse med Cityringen løbende bidraget med løsninger på opståede problemer. Derudover har HauCon været ude på metrobyggepladserne næsten dagligt for at sikre sig, at de, som arbejdede med firmaets produkter, forstod at udnytte dem maksimalt. - Vi vil gerne strække os lidt længere og yde den bedst mulige service. Udover at levere varerne til tiden, er vi gode til logistik og dokumentation, og så er vi ISO 9001 certificerede, så vi kan håndtere meget store ordrer og samtidig holde kvaliteten. Vi har på baggrund af ovenstående haft et rigtig godt samarbejde med CMT under udførelsen af Cityringen, siger Jan Haugaard.

Innovativ samarbejdspartner
Ingen byggeprojekter er ens, og kunder kan altid hente hjælp i HauCons tekniske afdeling til at optimere deres byggeprojekt allerede fra design- og projekteringsfasen. Hvis der er behov for særlige løsninger, inviterer HauCon alle parter ind til et møde - Det første vi gør, er at lytte, siger Jan Haugaard og fortsætter: - Når vi skal finde en løsning til vores kunder, inviterer vi både kunden og dennes rådgivere samt vores leverandører med. Vores erfaringer har vist os, at et tæt samarbejde mellem rådgivere, kunder, leverandører og os er værdiskabende for alle parter i kæden. Den ligeværdige dialog helt uden filter, hvor alle kompetencer kommer i spil, er det, der genererer udvikling og leder os frem til innovative løsninger som blandt andet de forskellige afstandsholdere.

Ansvarligt forbrug og produktion
Overskriften på dette afsnit er samtidig et af FN’s 17 verdensmål, og mere end ord hos HauCon. - Vi er meget bevidste om, at vi også har et ansvar, og hver dag forsøger vi at blive bedre. Vi har bandlyst plastikflasker, og opstillet koldtvandshaner med drikkevand til personalet, og vi affaldssorterer alt det vi kan. Hos HauCon både modtager vi megen emballage sammen med varer fra vores leverandører, ligesom vi selv sender en del ud, når vi ekspederer vores kunder. Vi arbejder hårdt på at udvikle mere ressourcebesparende løsninger, og vi vil gerne være med til at forny branchen på dette område, fortæller Jan Haugaard. HauCon flyttede tidligere på året i nye og større lokaler som et resultat af positiv vækst. Den nye bygning forventes certificeret efter BR2020, og er tegnet af det aarhusianske arkitektfirma Gudnitz, Krabbe og Vang. Det er bygget som et referencebyggeri, hvilket betyder, at der er anvendt mange af firmaets egne produkter i byggeriet, og selve administrationsbygningen er støbt i in-situ beton.
- Flytningen er også en del af vores strategi om at forblive entreprenørbranchens og elementfabrikkernes foretrukne partner. Det kræver nye produkter og løsninger, og at vi er først på markedet med dem. De nye faciliteter giver os rig mulighed for at efterleve dette, siger Jan Haugaard.

CMT udtaler:
”Vi er mere end tilfredse med vores valg af HauCon som samarbejdspartner. Der har været et tæt og meget professionelt samarbejde, hvor vi har fastsat rammer, budget og deadlines på projektet. Derfra indfriede vi enten de fastsatte mål eller kom udfordringerne i forkøbet uden at gå på kompromis med projektet”
Deputy warehouse responsible Domenico Ierones, CMT

FAKTA

HauCon A/S, grundlagt i 1988, er en af Nordens førende distributører af specialprodukter og tekniske løsninger til entreprenørbranchen og elementfabrikker. Firmaet leverer innovative løsninger, generel teknisk rådgivning og service inden for store som små betonkonstruktioner. HauCon har afdelinger i Danmark, Norge og Finland. Samlet beskæftiger HauCon omkring 100 ansatte.

Læs mere på www.haucon.dk

Artiklen er en del af temaet CITYRINGEN.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125