23948sdkhjf

Udenlandske virksomheder og gigantprojekter stiller høje krav

GSV var kun en fjerdedel af nuværende størrelse ved byggeriets begyndelse. I dag er de Danmarks største udlejningsvirksomhed. GSV har tunet fokus helt ind på, hvordan man bedst servicerer de helt store udenlandske kunder efter det gode samarbejde med CMT

God kundeservice, orden i processerne og kvalitetsmateriel leveret til tiden er en del af forklaringen på den voldsomme vækst hos GSV, men opkøb af andre virksomheder hører også med til forklaringen.
GSV kan levere stort set alt til et bygge-og anlægsprojekt og har til CMT leveret alt fra tungt materiel med fører til varmeovne til brug under jorden.
- Mange af de udenlandske virksomheder har ikke selv haft materiel med, men lejet af os, siger Stefan Jakobsen. Han har fungeret som KAM-kontaktperson og bindeled mellem GSV og CMT og deres underleverandører. Derudover har der været to faste udlejere hos GSV, som har behandlet ordrerne fra CMT.
- Det har virket godt med et fast kundeteam, som har håndteret alt fra bogholderi til bestilling af en dumper eller en container. En af mine første kontaktpersoner hos CMT ringede til sidst til mig om alt, fordi han vidste, at vi løste det. Vi satte tingene i system, så der var styr på, hvem der havde bestilt hvad, hvornår og på hvilket site, men også hvilke maskiner der var på værksted, og hvornår de var klar igen. Med ordre fra så mange forskellige virksomheder har behovet for dokumentation været stort. Alle skader er ligeledes billeddokumenteret af hensyn til forsikringen. CMT er meget professionelle omkring dokumentations- og godkendelsesprocesser, hvilket vi har lært af og tunet vores processer ind efter. Hele vejen har der være et godt samarbejde og en god dialog. CMT har forventet en høj kvalitet, og det har vi leveret, så de kunne skabe gode resultater.

Positivt overraskede
Mange af de udenlandske firmaer, som benyttede sig af GSV’s materiel, blev noget overraskede over, at de hver gang fik leveret en nyvasket maskine, der tilmed var fyldt op med diesel.
- De skulle virkelig lære, at tingene faktisk kom med det samme, når man bestilte dem, og at de fungerede. De udenlandske samarbejdspartnere har budt ind med stor åbenhed og en meget positiv tilgang til tingene. De har også vist sig at være meget loyale, hvilket har ført til nye opgaver for os i forbindelse med byggeriet af den ny Storstrømsbro, fortæller Stefan Jakobsen.

CMT udtaler:
”GSV har været med fra starten, og de har udvist stor fleksibilitet og åbenhed. Vi har haft et rigtig godt samarbejde, hvor der blandt andet blev der opfundet et system til at holde styr på den store mængde materiel, som blev lejet ud til de forskellige pladser, og det fungerede optimalt”
Plant Manager Massimilliano Giammalva, CMT

FAKTA

G.S.V. Materieludlejning A/S er den største udlejningsvirksomhed af materiel og udstyr til både industri/service, bygge/anlæg og det offentlige i Danmark. GSV er 100 % danskejet og beskæftiger ca. 400 medarbejdere fordelt på 16 afdelinger. GSV kan levere entreprenørmateriel, stilladser & arbejdsplatforme, lifte & kraner, letvogne, skurvogne, moduler & pavilloner.

Læs mere på www.gsv.dk

Artiklen er en del af temaet CITYRINGEN.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097