23948sdkhjf

Traffics har været med hele vejen

Metroarbejdet har budt på store trafikale og sikkerhedsmæssige udfordringer alle de steder, hvor byggeriet er kommet op gennem jorden. Traffics A/S har hjulpet CMT med skiltning, afspærring og omdirigering af trafik

Afspærringerne og de mange midlertidige skilte bliver nu pillet ned og fjernet i takt med, at Metrostationerne er begyndt at titte frem.
- Vi har været med siden CMT brød jorden første gang og har også fungeret som sparringspartner. Vi har sørget for trafikomlægninger og sikkerheden omkring de 22 sites, hvor der enten blev bygget en metrostation eller et skakthul. Vi har leveret, opstillet og udskiftet skilte og afspærringer samt udført stribearbejde efter behov. Rundt om i København er der flere end 900 brønde, som styrer grundvandspumpningen. De skal afspærres, hvis der kommer en fejlmelding på dem eller målerne skal udskiftes. Nu er vi i gang med at fjerne vores materiel igen uden at gå i vejen, så de entreprenører, der skal færdiggøre metrostationerne, kan komme til, fortæller projektleder Morten Facius fra Traffics.

Mens byen sover
Der er blevet kørt i hundredetusindevis af kilometer i Traffics tilsynsbiler hvert år siden starten på byggeriet. - Vi fører tilsyn med alle de foranstaltninger, vi har lavet omkring stationer og skakthuller, så både trafiksikkerheden og sikkerheden på arbejdspladserne er i top. Vi rejser væltede skilte op og udskifter defekt materiale på to daglige runderinger i hverdagen og en i weekenden og ofte mens byen sover, så vi generer mindst muligt, siger Morten Facius, og tilføjer at fulde folk på vej hjem fra byen af og til har givet ekstraarbejde på blandt andet på Kgs. Nytorv og Gammel Strand.
- Vi har hentet masser af udstyr op fra kanalerne, og så har vi rejst rigtig mange
skilte op igen gennem årene.

Ekstern trafikafdeling
Traffics direktør Christian Dam siger om samarbejdet med CMT: - CMT var fra starten meget specifikke omkring, hvad de ville have. Vi bidrog selvfølgelig med vores ekspertise og erfaring, hvorefter løsningen blev skræddersyet til projektet. Det har været en stor opgave, hvor vi har stået til rådighed 24/7. Vores folk har runderet, når der var mindst trafik, og vi er rykket ud med kort varsel, hvis der har været problemer med grundvandspumperne. Vi har haft et rigtig godt samarbejde med CMT og nærmest fungeret som en ekstern trafikafdeling, og de erfaringer tager vi med os til kommende projekter.

CMT udtaler:
”Traffics har vi haft et langt og rigtig godt samarbejde med. De har udvist stor fleksibilitet og hjælpsomhed, uanset hvornår på døgnet vi ringede. Københavns Kommune forlangte bevis for, at der blev ført tilsyn med de opsatte skilte og hegn. Det klarede Traffics ved at oprette en database med den fornødne dokumentation, som kommunen fik adgang til. Herefter var der ingen problemer”
Authority Manager Christina Lindskov, CMT

FAKTA

Traffics A/S er et danskejet selskab etableret i 2006. Virksomheden sælger og udlejer alle
typer materiel og produkter til afspærring og trafikregulering ligesom de leverer skræddersyede
løsninger til alt fra omfattende infrastrukturprojekter til små afspærringsopgaver. Firmaet tager
sig af alt fra planlægning til udførsel herunder udarbejdelse af skilteplaner og indhentning af tilladelser fra myndighederne.

Læs mere på www.traffics.dk

Artiklen er en del af temaet CITYRINGEN.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141