23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco, Stark Group, Stark Kalaallit Nunaat og Tegnestuen Trio

Sweco
Steffen Moe, projektdirektør i Projektledelse kunne lørdag den 1. september fejre sit 40 års jubilæum. Steffen blev uddannet som civilingeniør (B) med linjebetegnelse husbygning fra Danmarks Tekniske Højskole i 1978. Efter endt uddannelse blev Steffen ansat i Crone & Koch, først som fagingeniør og efterfølgende som afdelingsleder. Crone & Koch blev senere en del af Sweco. Fra 1991 har Steffen været ansat i Sweco som afdelingsleder og siden 2000 som projektdirektør. Steffen har stor erfaring med undervisning og formidling af byggeteknisk viden og projektledelse. Han er medstifter af foreningen Projekt:Netværket, der er et netværk for professionelle projektledere, forankret i en række af Danmarks største virksomheder, og som arbejder for at skabe rum til inspiration, udvikling og netværk blandt projektledere. Han er underviser i projekteringsledelse hos Dansk Byggeri og har igennem mange år også undervist internt i Sweco og videreformidlet sine erfaringer til nye kollegaer. Mange yngre projektledere har haft fornøjelsen af at have Steffen som mentor enten i et formaliseret mentorforløb eller som en del af projektledelses-teamet på projekter.

Stark Group
Sisse Fjelsted Rasmussen er indtrådt i direktionen hos Stark Group A/S. Samtidig er Laurits Anton Jørgensen udnævnt til bestyrelsesformand hos Stark Group A/S og er samtidig trådt ind i bestyrelsen hos Stark Danmark A/S.

Hos Stark Group A/S er Daniel Robert Potok desuden indtrådt i bestyrelsen, mens Søren Peschardt Olesen er trådt ud fa bestyrelsen. Samtidig er Sisse Fjelsted Rasmussen indtrådt som næstformand i betsyrelsen hos Stark Danmark A/S i stedet for Janice Elizabeth Szabó, ligesom Lene Kjærbo Groth er trådt ud af bestyrelsen hos Stark Danmark A/S (kilde: CVR).

Stark er en kæde af byggemarkeder.

Stark Kalaallit Nunaat
Troels Vibholm er indtrådt i bestyrelsen hos Stark Kalaallit Nunaat A/S i stedet for Janice Elizabeth Szabó (kilde: CVR).

Stark er en kæde af byggemarkeder.

Tegnestuen Trio
Flemming Nielsen er trådt ud af bestyrelsen hos Tegnestuen Trio ApS (kilde: CVR).

Tegnestuen Trio ApS er en københavnsk arkitektvirksomhed.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109