23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sjakk og Intego

Sjakk
Trælastkæden Sjakk, der blev dannet for blot fire måneder siden, får nu ny direktør. 15. oktober overtog Jens Erik Kristensen (midten) stillingen som adm. direktør fra Martin Rosendahl (th). Direktørskiftet er et resultat af en intern rokade i Sjakk, hvor både Martin Rosendahl og Jens Erik Kristensen har været en del af direktionen siden starten i juli. Indtil nu har Jens Erik Kristensen stået for salg, IT og HR.

Martin Rosendahl får fremover en stilling som marketing- og IT-direktør. Den interne rokade sker på baggrund af en af en fælles beslutning i ledelsen, så Martin Rosendahl fremover kan have fuldt fokus på salg og marketing, oplyser virksomheden.

Sjakk opstod som ny trælastkæde efter et brud med Juelsminde Gruppen, der dengang ejede seks XL-Byg. Fem er dem er overgået til Sjakk i byerne Hedensted, Give, Haarby, Egtved og Ejstrupholm.

Intego
Ole Skibsted, el-installatør, er ansat som afdelingsleder for Integos el-tekniske afdeling i Hedensted. Ole har siden december 2017 været ansat som serviceleder i Integos el-tekniske afdeling i Aarhus.

Ole har en baggrund som el-installatør suppleret med relevante lederuddannelser. Han vil med sin mangeårige ledelses- og salgserfaring bidrage positivt til den fortsatte udvikling af Integos aktiviteter i Hedensted og omegn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125