23948sdkhjf

Her er de prækvalificerede til Fsb’s milliardudbud

Et strategisk partnerskab med et fast team af ingeniør, arkitekt og entreprenør, der arbejder sammen over en årrække.

Det skal være fremtiden hos det københavnske boligselskab Fsb, som i midten af august sendte en fire-årig aftale med byggeopgaver for op mod 3 mia. kroner i udbud.

Otte hold anmodede om prækvalifikation, og Fsb har nu udvalgt tre af disse:

NCC Danmark, Rubow Arkitekter, NCC Danmark Engineering, Cowi,  Smith Innovation, BM Byggeindustri

Enemærke & Petersen, JJW Arkitekter, Kant Arkitekter, SLA, Norconsult, Oluf Jørgensen, Rekommanderet

Adserballe & Knudsen, CG Jensen, Vandkunsten, Mangor & Nagel, Jaja Architects, Wissenberg, Dominia, Moe, Sted

Med et team af fagfolk, der arbejder fast sammen, forventer Fsb endnu bedre kvalitet i opgaveløsningen, en mere effektiv proces og mere nøjagtige budgetter og tidsplaner.

- Normalt er det sådan, at entreprenøren først kommer på banen, når de rådgivende ingeniører og arkitekter er færdige med forarbejdet. Nu skal entreprenøren være inde over fra starten og kan endda bidrage med faglig viden om for eksempel tekniske løsninger eller særlige materialer allerede her. Entreprenøren kender derfor grundlaget for opgaven. Når forventningerne afstemmes fra begyndelsen, er det svært at blive uenige om budgetter, tidsplaner og kvalitet, sagde administrerende direktør Bjarne Larsson, da Fsb offenltiggjorde nyheden om udbuddet tilbage i juli.

Udbuddet har primært fokus på renoveringer og helhedsplaner, men indeholder også mulighed for nybyggeri. Kontrakten med det vindende team forventes underskrevet i marts 2019 og vil indeholde mulighed for forlængelse med yderligere to år. 

Læs mere om: FSB
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111