23948sdkhjf

Ambitiøst idrætsbyggeri hænger i bremsen

Det er nu fire måneder siden, at byggetilladelsen kom i hus, men budgetskred udskyder byggestart

Kalundborg Kommune og Høng Hallen blev i 2016 valgt som deltager i Lokale- og Anlægsfondens "Nye tider - nye haller", der vil skabe gode eksempler på fremtidens løsninger til idrætshaller.

Men selvom byggetilladelsen kom i hus den 10. juni, er byggeriet endnu ikke gået i gang. Ifølge TV2 Øst skyldes det, at udbudsresultatet ligger omkring 30 procent højere end de 45 mio. kroner, der er sat af i budgettet.

- Jeg kan bekræfte, at vi forhandler med andre parter som følge af udbuddet, og at det er grunden til, at vi ikke er kommet i gang, siger formanden for styregruppen bag halprojektet, Gitte Johansen (V) til TV2 Øst.

Ingen af projekterne er i gang – endnu
Foruden Kalundborg blev også Slagelse og Greve udvalgt til at modtage støtte fra
Lokale- og Anlægsfonden som led i "Nye tider - nye haller".

Ingen af disse projekter er endnu realiseret, men hos Lokale- og Anlægsfonden oplyser arkitekt Anna Hassel, at en ny idrætshal fortsat indgår som en del af planerne for campusbyggeriet i Slagelse. Til gengæld er projektet i Greve droppet.

- Det er vi selvfølgelig kede af, men omvendt har vi også en forståelse for den politiske virkelighed, siger Anna Hassel til Building Supply.

Hun fremhæver i den forbindelse, at mange af tankerne i "Nye tider - nye haller" indgår i det bevægelseshus, som forventes opført i Gellerup ved Aarhus i 2020. Her er planen at bygge 3.300 kvadratmeter, som kan rumme alt fra bibliotek til klatreklub og gøglerskole.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157