23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra blandt andet Niras, Stillads Kompagniet Holding A/S, Lund Byggefirma., Kaae Gruppen og ELF Development, Jørgen Falk og Balder Danmark

Niras

Civilingeniør Nicolae Rares Nonu er ansat hos rådgivningsvirksomheden Niras og kommer fra en stilling som konstruk-tionsingeniør hos NCC Danmark.

Her var han bl.a. med til at projektere "Horisonten", som er et højhus på 22 etager i Nørresundby i Aalborg med 166 lejligheder, og renovere Falkoner Centret på Frederiksberg i København.

Hos Niras bliver en af 30-årige Nicolae Rares Nonus første opgaver - som specialist inden for betonkonstruktioner og Fem-programmer - at projektere en bundplade for et af supermarkedskæden Lidls lagre. Højlageret fungerer ved hjælp af robotter og har derfor særlige tekniske krav.

Nicolae Rares Nonu kommer fra Rumænien og flyttede i 2011 til Danmark, hvor han læste til civilingeniør på Danmarks Tekniske Universitet (DTU).

Stillads Kompagniet Holding A/S

Philip Johan Nyholm er indtrådt som bestyrelsesformand hos Stillads Kompagniet Holding A/S i stedet for John Reimer Larsen.

Lund Byggefirma

Niels Henrik Wulff er ifølge cvr-registret trådt ind i bestyrelsen hos den midtjyske tømrervirksomhed Lund Byggefirma A/S i stedet for Lars Smedegaard.

Kaae Gruppen

Jørgen Kaae Eriksen er ifølge cvr-registret trådt ind i direktionen hos Kaae Gruppen ApS, mens Poul Christen Kaae Eriksen er fratrådt som administrerende direktør.

Kaae Gruppen er specialiseret i projektudvikling inden for byggeriet.

Jørgen Falk

Jørn Peter Storck er trådt ud som bestyrelsesformand hos den sydvestjyske entreprenørvirksomhed Jørgen Falk-Petersen A/S, ligesom Jørgen Emil Knud Hjorth er trådt ud af bestyrelsen ifølge cvr-registret.

ELF Development

ELF Development har ansat Peter Riber som ny udviklingsdirektør, skriver Estate Media.

47-årige Peter Riber starter 1. december og kommer fra en stilling som udviklingsdirektør i Bonava Danmark.

Som direktør for udvikling får han det overordnede ansvar for alle ELF’s projekter i Danmark og Sverige.

Peter Riber bliver ifølge Estate Media endvidere ansvarlig for udrulning af en vækstplan for udviklingsorganisationen og projektpipelinen.

Balder Danmark

Christina Holberg Fenger er ny ejendomschef i ejendomsselskabet Balder Danmark, skriver Estate Media.

Hun er oprindeligt uddannet ejendomsmægler og har været i ejendomsbranchen siden 2000. Senest kommer hun fra Thylander Gruppen, hvor hun har stået i spidsen for selskabets københavnske Asset Management-afdeling.

Balder Danmarks ledelsesgruppe er nu på plads og består af adm. direktør Magnus Andersson, økonomichef René Lindegaard Olsen, projektchef Jacob Hovmøller og ejendomschef Christina Holberg Fenger.

Balder Danmark er datterselskab af Fastighets Balder, som er et svensk børsnoteret selskab. Balder ejer, forvalter og udvikler boliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Balder har ekspanderet siden sin opstart i 2005 - fra en ejendomsportefølje på cirka 60 ejendomme til nu at eje og administrere omkring 1.200 ejendomme.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.156