23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco, Kierulff, Dafa, STM Vinduer, Intego og Boligselskabet Sjælland

Sweco
Per Ørskov, 58 år, er ansat som afdelingschef i Vand og Energi på Swecos kontor i Aarhus. Per er uddannet teknikumingeniør og kommer fra en stilling som salgschef hos Orbicon, hvor han bl.a. arbejdede med opsøgende salg til specielt forsyningsselskaber i Jylland og på Fyn.

Som afdelingschef får Per ansvaret for den daglige ledelse af afdelingens medarbejdere i Aarhus og Aalborg. Herudover skal Per have et stort fokus på udvikling og salg i afdelingen baseret på ambitiøse vækstmål.

Kierulff
Kurt Lund Nielsen, 46 år, er ansat som konsulent for Nord- og Midtjylland hos Kier- ulff VVS.

Hans opgave bliver at supportere grossister og installatører omkring virksomhedens produktprogram der i dag omfatter Gabotherm panelsystemer, skorstene og aftrækssystemer, ekspansions- og trykholdeanlæg m.v.

Kurt har et godt kendskab til branchen. Han har de seneste 3 år arbejdet som projektleder os Dansk Energirådgivning, og var inden det 4 år hos Viessmann som teknisk konsulent. Oprindeligt er Kurt uddannet rørsmed.

Dafa
Jacob Norby er trådt tilbage som CEO for Dafa A/S for at igen at hellige sig bestyrelsesarbejdet. Jacob Norby tiltrådte i marts 2018 ad interim efter den tidligere CEO fratrådte med kort varsel.

Steen Bødtker, den nuværende bestyrelsesformand, har nu overtaget posten som CEO. Steen Bødtker kommer fra et tilsvarende job hos Expedit A/S. Steen Bødtker har siddet i Dafas bestyrelsen siden 2002, heraf de seneste 5 år som formand. Samtidig er Lars Dige Knudsen blevet udnævnt til ny bestyrelsesformand. Lars Dige Knudsen har været medlem af bestyrelsen de sidste par år.

STM Vinduer
Troels Damgaard Bennetsen, 47 år, er ansat som salgskonsulent med ansvaret for salg til byggecentre, håndværkere og entreprenører i området Jylland Midt/Syd.

Troels, der er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, er et kendt navn i branchen, hvor han har bred erfaring med salg af byggematerialer. Senest kommer Troels fra et job som projektsælger hos Cembrit.

Intego
Simon Thomsen, el-installatør, er ansat som el-teknisk serviceleder hos Intego i Randers. Simon kommer senest fra en stilling som projektleder hos Bravida.

Hos Intego kommer Simon til at arbejde med projektledelse, salg og kundepleje, hvor han vil bidrage positivt til den fortsatte udvikling af Integos aktiviteter i området med hans erfaring og lokale kendskab.

Boligselskabet Sjælland
Per Bro, arkitekt MAA og byggechef i Boligselskabet Sjælland fylder 60 år tirsdag 9. oktober.

Per har været byggechef i Boligselskabet Sjælland i tre år. Her har han med 14 års erfaring fra både det kommunale og den almene branche skabt en sund, effektiv og rummelig byggeafdeling. Nu er der nye boliger og renoveringer på vej for 3 milliarder kroner. Dermed står Per Bro i spidsten for et rekordstort løft af boligerne på Sjælland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158