23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Fr. Madsen, Kuben Management og Hofor

Fr. Madsen
Ole Rasmussen er tiltrådt som adm. direktør for Fr. Madsen A/S, tømrer- og snedkerforretning, og Michael P. Nielsen tiltræder senere som en del af ledelsen. Ole Rasmussen afløser fjerde generation af familien Madsen, Frederik Madsen, som siden 1986 har været med i ledelsen af det 112 år gamle firma.
Ole Rasmussen kommer fra en stilling som divisionsdirektør i Raunstrup siden 2010, hvor han har haft ansvaret for tømrerafdelingen og storentrepriser.


Michael P. Nielsen kommer fra en stilling som projektchef i Raunstrup siden 2006, hvor han har haft ansvaret for tømrerentrepriser i både fag- og hovedentreprise.

Kuben Management
For at imødekomme en stigende tilgang af opgaver inden for projektudvikling samt køb og salg af fast ejendom har Kuben Management A/S indgået samarbejdsaftale med cand.jur. Carsten Ringgård som seniorkonsulent på kontoret i København. 

Carsten Ringgård har mere end 40 års erfaring som fast ejendoms-advokat og juridisk rådgiver og er tidligere partner i NT Advokater. Gennem sit mangeårige juridiske virke inden for køb og salg af fast ejendom, projektudvikling samt erhvervs- og boliglejeret er Carsten en solid erfarings/ vidensbank ift. at rådgive særligt entreprenørvirksomheder, developere og pensionskasser om juridiske og selskabsretlige forhold i forbindelse med udvikling af større erhvervs-og boligprojekter.

Hofor
Anders Kappel, 51 år, er ansat som kommunikationschef i Hofor, hvor han bliver ansvarlig for både intern og ekstern kommunikation.

Læs også: Entreprenør på plads til fleksibel andelsby ved Aarhus


Anders Kappel kommer fra en lang journalistisk og ledelsesmæssig karriere i blandt andet DR. Han har bl.a. beskæftiget sig med den digitale udvikling af DR og kommer fra et job som chef for DRs streamingtjenester. Anders Kappel afløser Britt Spangsberg, som efter fem år i Hofor skifter til stillingen som kommunikations- og analysechef i Danmarks Idrætsforbund.

Ud over journalistuddannelsen fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er Anders Kappel bachelor i ledelse, erhvervsøkonomi og jura fra CBS.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.187