23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Om 110 år er det meste nok glemt

Selvom gennemsnitslevealderen er røget godt i vejret, så er det stadig de færreste mennesker der opnår at bliver 110 år. Det er også de færreste virksomheder, som klarer skærene i så lang tid. Når Licitationen- Byggeriets Dagblad i dag netop kan markere 110-året for den første udgivelse, så er det naturligvis med en vis stolthed. Men også med stor ydmyghed og med stor respekt for de læsere og annoncører, som gennem de mange år har gjort det muligt at udgive "byggeriets eget dagblad".

Da Licitationen i 1983 siden fyldte 75 år skrev daværende redaktør, nu afdøde Hans Mogensen i en leder, at "... udviklingen er løbet stærkt, og det er muligvis et spørgsmål om få år, inden aviser og blade blot er en lille dims, som man putter ind i sit tv-apparat eller datamat, og så får oplæst og visualiseret ved morgen- eller aftenkaffen. Vi tror, at vi kommer til at opleve et 100 års jubilæum, men derefter..."

Det er rigtigt, at den teknologiske udvikling mere end nogensinde er med til at sætte dagsordenen for formidlingen af nyheder og bagrundhistorier i bygge- og anlægsbranchen. Men, dengang som nu, er det kvaliteten af indholdet, der er afgørende, ligesom det naturligvis er en forudsætning, at "byggeriets eget dagblad" ser verden gennem branchens øjne.

Det vil vi være stolte af at gøre på en hvilken som helst medieplatform også de næste 110 år !

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156