23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Industriens Pension, Deas, Casa Arkitekter og Cembrit Holding

Industriens Pension
Christian Tegllund Blaabjerg, 46 år, er ansat som investeringsstrateg i Industriens Pension. Han kommer fra en stilling som senior porteføljemanager i Danica Pension og tiltræder i Industriens Pension i løbet af november.

Christian Tegllund Blaabjerg skal arbejde med taktiske investeringsstrategier og datadrevne modeller. Med udgangspunkt i mulighederne i den aktuelle markedssituation skal han bl.a. investere på tværs af de noterede aktivklasser og forskellige sektorer og markeder.

Christian Tegllund Blaabjerg har tidligere arbejdet som bl.a. seniorstrateg i Danske Bank, cheføkonom i FIH Erhvervsbank og chefstrateg i Saxo Bank.

Det er tanken, at Christian Tegllund Blaabjerg også får en rolle som en af selskabets talspersoner i medierne på investeringsområdet. Her vil han bl.a. kunne bidrage med analyser af markedssituationen og mulighederne i forskellige aktivklasser.

Deas
Lisbeth Sandgaard tiltræder 1. oktober i en nyoprettet stilling som salgschef i Deas, hvor hun bliver daglig chef for Deas’ team af account managers.

Lisbeth Sandgaard kender ejendomsbranchen indgående og har bl.a. været adm. direktør og partner hos ejendomsmæglerfirmaet Ivan Eltoft Nielsen. Hun har også tidligere haft ledende stillinger i Danske Bank-koncernen, herunder i home a/s og Realkredit Danmark.

Lisbeth Sandgaard er oprindeligt uddannet ejendomsmægler og valuar og har efterfølgende efteruddannet sig inden for salg og ledelse.

Casa Arkitekter
Preben Majdahl Nielsen er udnævnt til bestyrelsesformand hos Casa Arkitekter A/S i stedet for Ove Erik Höilund Mortensen. Samtidig er Henrik Vind Hansen trådt ind i bestyrelsen (kilde: CVR).

Cembrit Holding
Karsten Riis Andersen er trådt ind i direktionen og bestyrelsen hos Cembrit Holding A/S i stedet for Jacob Moesgård. Desuden er Rikke Alsted Houlberg trådt ud som bestyrelsesformand, ligesom Stefan Liedtke er trådt ud af bestyrelsen (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156