23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco, DS Stålprofil, Bøjsø døre & vinduer, Juul Frost Arkitekter og Moe

Sweco
Frands Wulff Andersen er ansat som gruppeleder i Silkeborg. Frands kommer fra en lignende stilling hos Søren Jensen og skal opbygge en ny ingeniørgruppe indenfor byggeri. Frands er placeret sammen med Årstiderne Arkitekter i Silkeborg. 

Kristian Møllenborg er ansat som CTS-specialist i afdelingen for Facilities Management i Glostrup. Kristian er uddannet elinstallatør og har undervist de sidste 10 år på KEA. 

Anders Brask-Nielsen er ansat som projektleder i miljø-afdelingen på Swecos kontor i Kolding. Anders er 47 år og uddannet cand.scient. i geologi.

Hos Sweco skal Anders arbejde med vandforsyningsopgaver. Anders, der tidligere har været ansat i Sweco, kommer fra en stilling som projektleder hos Orbicon, hvor han arbejdede med tilsvarende projekter.

Pernille Marker er ansat som konsulent i miljø-afdelingen på Swecos kontor i Glostrup. Pernille er 32 år og uddannet civilingeniør, ph.d. Hos Sweco skal Pernille arbejde med opgaver inden for grundvand.

Pernille kommer fra en stilling som hydrogeolog hos Geo, hvor hun arbejdede med tilsvarende projekter.

DS Stålprofil
Søren Krogh er ansat som intern og ekstern projektkonsulent hos DS Stålprofil. Søren kommer til at fungere både som udekørende konsulent og intern medarbejder i projektteamet.

Søren har tidligere været ansat hos DS Stålprofil. Hans seneste ansættelse var hos ITW som salgs- og produktkonsulent.

Bøjsø døre & vinduer
Evan Brozat Schmidt, 50 år, er netop tiltrådt som fabrikschef hos Bøjsø døre & vinduer i Vorbasse. Evan vil i stillingen have ansvaret for udviklingsprojekter, herunder produktudvikling og lean-optimering i virksomheden, logistik, facility og indkøb.

Han kommer senest fra en stilling som produktionschef hos Bpi A/S. Derudover har han været supply chain manager hos Støtek A/S og produktionschef hos Bilsby Vamdrup A/S. Han har en HD-uddannelse i Logistik og har senere efteruddannet sig inden for projektledelse, lean og arbejdsmiljø.

Juul Frost Arkitekter
Christian Hanak træder ind i Juul Frost Arkitekters partnerkreds og får ansvar for at styrke tegnestuens udvikling og strategi.

Christian Hanak er uddannet arkitekt fra København i 1993 og kommer fra en stilling som tegnestueleder hos Arkitema Architects og tidligere Christensen & Co. Arkitekter. Han har mange års erfaring som programchef for formidling og debat i Dansk Arkitektur Center og som arkitekt hos Arkitektfirmaet C. F. Møller.

Partnergruppen består i forvejen af grundlæggere Helle Juul og Flemming Frost samt Søren Askehave.

Moe
Stefan Outzen er ansat som seniorrådgiver indenfor miljø hos Moe Rådgivende Ingeniørers afdeling for Infrastruktur i København. Stefan har 30 års erfaring med løsning af miljøopgaver for myndigheder, industri og entreprenører i både Danmark og udland. I Moe skal Stefan bidrage med sine specialiserede kompetencer i håndtering af jord- og grundvandsforurening til at sikre en faglig frontposition inden for løsninger af byggeriets udfordringer med forurening.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127