23948sdkhjf

LTECH sørger for det gode indeklima

LTECH er el-installatør med speciale i CTS og beskæftiger ca. 100 perso-ner. CTS-afdelingen alene tæller p.t. 54 personer (både øst og vest). LTECH er markedsledende i levering af åbne CTS systemer. LTECH udfører lige nu en stor energirenovering på hele COOP Danmarks samlede butiksmasse, ligeledes med Tridium N4-systemet. Læs mere om LTECH på www.ltech.dk Læs mere om Tridium N4 på www.tridium.com

Ikonisk arkitektur, fantastisk beliggenhed og smart, diskret dørkontrol er blot noget af det, der er med til at gøre et hotel i al almin-delighed og Falkoner Centret i særdeleshed til noget helt særligt. Også indeklimaet spiller en stor, for ikke at sige afgørende rolle; noget, man som oftest kun lægger mærke til, når det ikke fungerer.

I Falkoner Centret fungerer det. Endda ned til mindste detal-je. El-installatøren LTECH står for leveringen af CTS-anlæg (Cen-tral Tilstandskontrol og Styring) til hele byggeriet. Det er anlægget Tridium N4, der installeres i hele den nye del af Falkoner Centret, mens Schneider Electrics CTS-sy-stem, der i forvejen var i den gamle del af bygningen, integreres søm-løst op på Tridium N4-systemet.

Integrationen mellem de to sy-stemer gør, det er nemt at udskifte løbende ved defekte enheder, og det sparer store, pludselige investeringer.

Om projektet forklarer salgschef hos LTECH, Kenn Thorleif Nielsen:

- Vi har afsluttet hoteltårnet. Alle værelserne har fået installeret en touch farveskærm, så komforten kan betjenes lokalt. Samtidig er systemet integreret med hotelbookingsystemet Fidelio, så de to sy-stemer udveksler data. Det vil sige, at Tridium N4 automatisk får det at vide, hvis et værelse er blevet boo-ket og dermed kan justere temperaturen, så den hverken er for varm eller for kold. Ud over, at det er både nemt og behageligt for gæsten, er det også energibesparende at kunne skrue op og ned for værelserne på den måde.

Carsten Janus, projektleder hos LTECH, supplerer:
- Ret beset fungerer CTS-syste-met på den måde, at den bruger de data, der er til rådighed. I Falkoner Centrets tilfælde er det fra bookingsystemet Fidelio, der så styrer grundkomforten. Når gæsten ryk-ker ind på værelset, justerer han eller hun nemt og enkelt selv var-men/kulden via touch-displayet. Tridium N4 indeholder masser af muligheder, og i samarbejde med ATP Ejendomme har vi så projekte-ret og modificeret systemet, så det er integrerbart med hhv. det eksi-sterende CTS-system og Fidelio.

LTECH står også for CTS-løsnin-gen i fællesområderne i Falkoner Centret. Denne styres dog centralt af hotelpersonalet frem for lokalt, som er tilfældet på hotelværelser-ne. 

Se meget mere omkring tendenser i byggebranchen og deltag i debatten på vores LinkedIn Gruppe: Byggemomentum

https://www.linkedin.com/groups/4835431/

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08