23948sdkhjf

24.000 kvadratmeter 'multihus' på vej i Ørestad

Fællesskab og hjemlighed er nøgleord for nyt projekt med blandt andet hotel og kontorfællesskab

Et nyt større byggeri er på vej i Ørestad Nord, hvor Udviklingsselskabet By & Havn netop har solgt 24.000 etagemeter byggeret i August Schade Kvarteret til NREP og Tetris.

På tegnebrættet er et byggeri, som efter planen kommer til at rumme hotel, restaurant og café, et serviceret kontorfællesskab samt en dagligvarebutik.

- Vi står foran den fjerde industrielle revolution, hvor fremtidens arbejdsstyrke vil arbejde på helt nye måder. Det kommer til at stille store krav til det byggede miljø, og derfor ligger der både befolkningsdemografi, antropologiske og sociologiske analyser til grund for vores udvikling af det nye multihus, fortæller udviklingschef Anders Sælan fra Tetris i en pressemeddelelse.

Det kommende hotel vil tilbyde et koncept til dem, der har brug for at bo i København i en lidt længere periode, og kontorfælleskabet er udviklet til at imødekomme fremtidens fleksible arbejdsmarked, hvor arbejdstiden ikke nødvendigvis hedder 8-16, og hvor alternative arbejdsformer fylder mere.

Ifølge Tetris er én af nøglerne til fremtidens arbejdsplads at åbne bygningerne for den omgivende by og lade funktioner smelte sammen. Caféen, som bliver åben for offentligheden, vil også danne udgangspunkt for både reception, kantine og samarbejder.

NREP & Tetris har fra projektets start stræbt efter at arbejde ambitiøst med bæredygtighed, så det bliver en central del af bygningens DNA. Herunder har der i projektet være fokus på, at anvende genbrugsmaterialer for at nedbringe byggeriets ressourceforbrug og miljøpåvirkning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.16