23948sdkhjf

Byggeriet skærper sikkerheden

Ny fagmesse for sikkerhed, Danish Security Fair, nød opbakning fra blandt andet Tekniqs sikringsgruppe>>>

Byggeriet har fået mere fokus på sikkerhed. Ikke mindst sikkerhed mod tyveri fra byggepladserne.

En ny fagmesse med netop det emne som omdrejningpunkt, Danish Security Fair, sætter fokus på sikkerhedsspørgsmål i blandt andet byggeriet.

Det sker for planlæggerne i forhold til begreber som Smart Cities og internet of Things og for de udførende og totalentreprenøren i forhold til sikring af byggepladsen.

Og det er tiltrængt at der bliver sat ind. For tyveri fra byggepladserne er et stigende problem, har Lars Dyrstrøm, formand for Tekniq-råd i Hovedstaden, der varetager installationsbranchens interesser, tidligere på året sagt til TV2 Lorry.

Ifølge tal fra Rigspolitiet steg antallet af anmeldte byggeplads-tyverier i København med 8,9 procent (fra 56 til 61) i tredje kvartal 2017 i forhold til samme periode året før.

Og på Københavns Vestegn er det steget med hele 20,5 procent, fra 39 til 47.

Blandt andet derfor har fagmessen i Fredericia gennem de sidste to dage præsenteret de nyeste teknologier indenfor elektroniske og mekaniske systemer til sikring.

Vel at mærke både sikring af mennesker, bygninger og områder.

At sikre byggepladsen
Det skete blandt andet med et indlæg om byggepladssikring fra Christian Østergård, der er specialkonsulent hos Syd- og Sønderjysk Politi.

Tyveri fra byggepladser og håndværkerkøretøjer er et voksende problem, som flere af de deltagende firmaer har fokus på.

Også et nyt og voksende tema, sikring med droner, blev behandlet under den to dage lange sikkerhedsmesse.

Dette indlæg stod Søren Land, business development manager hos UAS og Lorenz Tehcnology for.

At gøre en forskel
Med Danish Security Fair sigter arrangørerne efter, at gøre en positiv forskel for aktørerne indenfor sikkerhedsbranchen.

Det gælder for både udstillere og besøgende. Den gode kontakt og handel virker begge veje, og igennem en dialog samt professionelle netværk, skabes et fundament for fælles vækst.

Arrangørerne oplever stor interesse for messen hos udstillere og samarbejdspartnere, og Tekniq’s Sikringsgruppe med 112 medlemsvirksomheder bakkede også op

- Vi har et meget positivt indtryk af konceptet og de rammer, fagmessen afholdes i. Så vi vil meget gerne støtte op om messen - blandt andet med temamøde for medlemmerne og et aktivitetsudvalgsmøde i tilknytning til messen, sagde Claus Pinholt, fra Pinholt El-installationer i Lemvig og formand for Tekniq’s Sikringsgruppe, forud for messen.

Danish Security Fair bød også på et konferenceprogram i flere spor, og her var sikring af byggepladser et oplagt emne for Sikringsgruppens medlemmer.

Messen havde fokus på business og bundlinje for alle parter i branchen og arbejder for at skabe værdi i den danske sikkerhedsbranche.

Danish Security Fair gav desuden mulighed for at få flere personlige relationer i en branche, som bliver stadig mere digitaliseret.
///

Artiklen er en del af temaet arkbyg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093