23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Øllgaard, Sweco og Moe

Øllgaard
Leif Frandsen Macheel, ingeniør, kan fredag 31. august fejre 25 års jubilæum i Øllgaard Rådgivende Ingeniører.

Leif blev uddannet ingeniør i 1993 efter mange års virke som murermester. Han blev derpå ansat i Danmarks ældste rådgivende ingeniørvirksomhed, og som den første uden for grundlæggerens familie blev han i 2001 partner og medejer af virksomheden.

Leif Frandsen Macheel er kendetegnet ved en stor veneration for ældre bygninger. Han har gennem mange år arbejdet sammen med bl.a. Rødovre, Gentofte og Roskilde kommuner om nybyggeri og renovering, og han er pt. projektleder på et tiårigt projekt med betonrenovering af Høje Gladsaxe.

Sweco
William Rosengaard er udnævnt til gruppeleder for Broer & Tunneler-afdelingen i Glostrup. William har, efter sin ansættelse i Sweco i 2014, arbejdet primært som projektleder med både bro- og tunnelprojekter og har arbejdet med ledelse på flere forskellige niveauer i løbet af sin karriere. 

Kristine Grøndal Andersen er udnævnt til gruppeleder for Roads West-afdelingerne i Aarhus og Aalborg. Kristine kommer fra havne-afdelingen, hvor hun har været siden sin ansættelse i Sweco i 2011. 

Antje Hansen er udnævnt til gruppeleder i Pavement Consultants med ansvar for RoSy og relaterede projekter i Danmark. Antje har været ansat i Pavement siden 1997 som projektleder.

Moe
Daniel Nielsen, civilingeniør, er ansat som fagingeniør for bygningskonstruktioner ved Byggeri & Design hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe i København. Daniel har 2,5 års erfaring alle som konstruktionsingeniør hos Orbicon.

Julian Lessing Jensen, civilingeniør, er ansat som rådgiver for Energi & Indeklima ved Byggeri & Design i København. Julian har 6 års erfaring, de seneste 4 år som Teknisk Rådgiver hos Dansk Energi Management & Esbensen A/S. Julian skal i Moe fungere som tværfaglig projektleder og bidrage med sine specialkompetencer inden for energidesign og indeklima. 

Polyxeni Zavitsanou, civilingeniør, er ansat som fagingeniør for Bro ved Infrastruktur i København. Polyxeni er uddannet i Grækenland og har 3,5 års erfaring, de seneste 3 år som konstruktionsingeniør hos ISC Rådgivende Ingeniører A/S. Polyxeni skal i Moe bidrage med konstruktionsberegninger til og design af broer til Københavns Letbane. 

Andrew Henry Caldwell, civilingeniør, er ansat som fagingeniør for Anlæg ved Infrastruktur i København. Andrew har 8 års erfaring, de seneste 3 år som ingeniør hos Arcadis. Andrew skal i Moe bidrage til Ring 3 letbaneprojektet som fagleder for veje. 

Charlotte Østergaard Pedersen, civilingeniør, er ansat som fagingeniør ved Infrastruktur i Aalborg. Charlotte har 2 års erfaring, senest som teknisk konsulent hos Recover Nordic. 

Thomas Sæderup, diplomingeniør, er ansat som fagingeniør for Vej ved Infrastruktur i Fredericia. Thomas har 5 års erfaring, alle årene som vejingeniør ved Trafik & Veje i Favrskov Kommune. Thomas er trafiksikkerhedsrevisor og skal i Moe arbejde for at sikre trafiksikkerhed i nye projekter, samt varetage opgaver inden for vejprojektering og byggeledelse af vejprojekter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141