23948sdkhjf

373 millioner: NCC får ny ordre i Hellerup

NCC har siden foråret arbejdet som totalentreprenør på et byggeri med over 100 eksklusive lejeboliger på den såkaldte Tuborg Syd-grund i Hellerup.

Danica Pension er bygherre på omdannelsen af den store, tidligere industrigrund nord for København og har nu valgt NCC som entreprenør på endnu et byggefelt i området.

Denne gang er der tale om et byggeri med 50 liebhaverlejligheder, som sættes i gang i efteråret og forventes færdigt i 2021. For NCC er der tale om en kontrakt på 373 mio. kroner.

- Vi ser frem til at få sat denne del af det store byggerikompleks i gang, så vi kan udvikle denne meget attraktive del af Storkøbenhavn – som vi tror på bliver et vartegn for Hellerup, siger ejendomsudviklingsdirektør Robert V.S. Nellemann fra Danica Pension i en pressemeddelelse.

Fra industri til boliger
Danica Pension købte den 106.459 kvadratmeter store Tuborg Syd-grunden af Carlsberg i december 2015. Der skal efter planen bygges frem til 2023, og fuldt udviklet kommer Tuborg Syd til at bestå af op mod 400 boliger.

Hele projektet er tegnet af Lundgaard & Tranberg med Julie Kierkegaard som landskabsarkitekt og Moe som rådgivende ingeniør.

Visionen for området er at give beboerne mulighed for at bo midt i storbyen, ud til et stort rekreativt friareal og på kanten af kysten. Beboerne vil få by, havn og flot landskab lige uden for døren. Samtidig vil de bo i eksklusive lejligheder med mulighed for individuel indretning af boligen efter egne præferencer og behov.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.173