23948sdkhjf

Boligbeton gør klar til ”nye højder”

Boligbeton har netop investeret i fire nye produktionsafdelinger med et samlet areal på 20.000 kvadratmeter
Boligbeton præsterede en omsætningsvækst på 17 procent og en resultatforbedring på 72 procent fra 2016 til 2017 - og gør nu klar til ”nye højder”.

- De flotte resultater og resultatforbedringer de seneste tre år er opnået på trods af og samtidig med at Boligbeton i samme periode har gennemført et investeringsprogram på den rigtig gode side af 160 mio. kr. – en præstation som skyldes en helt fantastisk indsats af alle Boligbetons medarbejdere. De to etaper i investeringsprogrammet er nu afsluttet og gået i produktion. Resultatet af investeringerne er fire nye produktionsafdelinger, som samlet nærmer sig et produktionsareal på næsten 20.000 kvadratmeter, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Nye moderne produktionssystemer
Med investeringerne indfører Boligbeton helt nytænkende og moderne produktionssystemer og -haller til produktion af både traditionelle betonelementer som søjler, bjælker, ribbedæk, tagplader og facader, men også af en række nye produkter som Boligbeton ikke tidligere har produceret. Derudover medfører de nye produktionssystemer en væsentlig udvidelse af Boligbetons produktionskapaciteter på alle betonelementtyper.

Specielt vil Boligbeton i den nærmeste fremtid øge sine aktiviteter på facademarkedet, hvor virksomheden efter den kommende indkøringsfase – måske som eneste producent i Danmark – vil kunne levere alle typer af facadeelement fra slebne og polerede over teglstenselementer til de helt traditionelle facader med eksempelvis frilagte sten.

Bemandingsudvidelse
Boligbeton forventer over de kommende år en bemandingsudvidelse, således at selskabet forhåbentlig runder 300 ansatte og henover 2019 og 2020 kommer til at udvide bemandingen yderligere. Boligbeton forventer også som den største enkeltstående fabrik at runde en produktion på 500 millioner kilo beton om året.

Investeringsprogrammet, som nu er afsluttet, markerer også et investeringsforløb, som over de seneste godt 10 år har rundet 500 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125