23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Bygma, Wirtgen, Deas, Sweco, Carl Ras, Velux Danmark A/S, Gjøde & Povlsgaard Arkitekter ApS, Norisol A/S, Phønix Tag Fyn A/S og Pihl & Søn A/S

Bygma
Theis Jensen, 32 år, er udnævnt til direktør for Bygma Viby Sjælland. Theis, som er udlært i trælastbranchen, kommer senest fra en stilling som regionschef hos Optimera. Den nye direktør har stor erfaring med bl.a. BtB-salg, forretningsudvikling og ledelse. Han har et indgående kendskab til branchen og glæder sig at blive en del af Bygma-holdet.

Wirtgen
Bjarne Dahl er pr. 1. august tiltrådt som Maskinflåde ansvarlig hos Wirtgen Denmark A/S.

Bjarne Dahl kommer senest fra en stilling hos NCC Industry A/S som maskinchef. Inden da har Bjarne Dahl i en årrække haft ansættelse hos Wirtgen Denmark A/S, og vender dermed tilbage til virksomheden.

Deas
Ulrik Jensen, 39 år, er ansat i en nyoprettet stilling som afdelingschef i ejendomsforvaltningsselskabet Deas’ afdeling for koncernøkonomi.

Han får ansvar for Deas’ lønafdeling, som sikrer løn til over 700 medarbejdere, og han skal stå i spidsen for udvikling af interne regnskaber og budgetter.

Ulrik er uddannet cand.merc. i Finansiering & Strategisk Ledelse og har en baggrund som manager fra Deloitte CFO Services og økonomichef hos BKS A/S (Bankernes Kontant Service).

Sweco
Zahid Syed, 32 år, er ansat som specialist og projektleder i Water & Energy afdelingen på Swecos kontor i Glostrup. Zahid er uddannet bygningsingeniør.

Hos Sweco skal Zahid arbejde med vand- og afløbsprojekter, herunder klimatilpasning og skybrudssikring, samt varetage afdelingens udvikling og koordinering af CAD og 3D-projekteringen inden for vandområdet.

Zahid kommer fra en stilling som senioringeniør hos Rambøll Danmark, hvor han arbejdede med tilsvarende opgaver.

Carl Ras
Cai Rasmussen er udnævnt til bestyrelsesformand hos Carls Ras A/S i stedet for Henrik Thorup Theilbjørnn, der er udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Velux Danmark A/S
Per Mikael Åkesson er indtrådt som administrerende direktør hos Velux Danmark A/S i stedet for Mick Schou Rasmussen. Samtidig er Lykke Friis udtrådt af bestyrelsen hos Velux A/S (kilde: CVR).

Gjøde & Povlsgaard Arkitekter ApS
Niels Bjørn Povlsgaard er udtrådt af direktionen hos Gjøde & Povlsgaard Arkitekter ApS (kilde: CVR).

Norisol A/S
Birgit Nørgaard er indtrådt som bestyrelsesformand hos Norisol A/S i stedet for Peter Lindegaard. Samtidig er Per Asmund Christensen trådt ind som næstformand, mens Knut Akselvoll og Jan Lythcke-Jørgensen er trådt ind som bestyrelsesmedlemmer. Derudover er Torben Agerup og Mogens de Linde udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Phønix Tag Fyn A/S
Mette Bastholm er indtrådt i bestyrelsen hos Phønix Tag Fyn A/S (kilde: CVR).

Pihl & Søn A/S
Michael Raun er udtrådt af bestyrelsen hos Pihl & Søn A/S (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205