23948sdkhjf

Pensionsselskab klar med boliger i Ørestad

Deas står for udlejningen af de 87 boliger

AP Pensions lejeboligprojekt Kromagrafen i Ørestad Syd i København, åbner om kort tid for udlejning af de 87 nye boliger.

AP Pension har som en del af sin investeringspolitik en ambition om, at etablere boliger for almindelige danskere over hele Danmark.

For med ejendomsprojekterne ønsker AP Pension dels at skabe solide afkast til kunderne og dels at imødekomme efterspørgslen på boliger.

Egen byfælled
AP Pension glæder sig derfor over at kunne åbne dørene til de nye lejligheder i Ørestad Syd i København. Direktør Peter Olsson fra AP Ejendomme siger:

- Med etableringen af Kromagrafen favner vi en bred målgruppe, med lejligheder som spænder i størrelsen fra cirka 62 m2 til 157 m2. Byggeriet består dermed også af en række mindre lejligheder, som imødekommer den store efterspørgsel, der netop er på disse i København i øjeblikket, siger direktør Peter Olsson fra AP Pension.

Byggeriet ligger i den nye bydel Ørestad Syd i København. Bydelen er nabo til Kalvebod Fælled, der lokker med fredede grønne områder.

Derudover får kvarteret også sin helt egen Byfælled, der med træer, planteøer og vandbassin, bliver et særligt byrum for de nye beboere.
brahe

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11