23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Deas og Gefion Group

Deas

Pia Bork Westergård er ansat som kvalitetsansvarlig i Deas, hvor hun får ansvaret for drive, udvikle og vedligeholde Deas’ ISO-certificerede kvalitetsledelsessystem, der omfatter 150 procedurer og er et fælles styringsgrundlag for Deas’ mange forretningsenheder.

Pia kommer fra en stilling som proceskonsulent i Deas’ team for forretningsudvikling og har arbejdet med intern forbedringsproces, som har indført nye og smartere måder at arbejde på i organisationen.

Mette Harboe Ingvardtsen er ansat som kunderapporteringschef i ejendomsforvaltningsselskabet Deas.

Mette har en stærk faglig profil og kommer med en lang erfaring som regnskabschef hos pensionsselskaberne Danica, JØP og DIP samt PenSam.

Hun får til ansvar at sikre og videreudvikle rapporteringsleverancerne til DEAS’ kunder, så de fortsat understøtter kundernes forretning og leveres hurtigt og rettidigt på et højt niveau.

Mette skal lede Deas’ afdeling for kunderapportering, der leverer månedsvis og kvartalsvis rapportering samt årsregnskaber til kunderne.

Gefion Group
Kenneth Eilersen, 44 år, er ansat som projektleder i Gefion Group. Han har en stor passion for at skabe nyt med kvalitet for øje.

Hans skal arbejde med fire af Gefion Groups udviklingsprojekter, som er ombygning af Niels Juels Gade med 7.300 etagemeter til videresalg samt tre ungdomsboligprojekter med i alt 15.200 etagemeter på hhv. Tobaksvejen, Hans Knudsens Plads og Fuglebakkekollegiet.

Kenneth Eilersen kommer med en bred erfaring fra 20 år i byggebranchen, hvor han har stået for mange forskellige typer af byggeri, herunder større anlægsprojekter som DR Koncerthuset og Metro byggeriet.

Senest kommer han fra et job som projektleder i MT Højgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109