23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Deas, Niras og Gaihede

Deas
Thomas Dahl Jensen, 40 år, er ansat som afdelingschef i ejendomsforvaltningsselskabet Deas, hvor han får ansvaret for projektafdelingen i den byggetekniske rådgivning.

Thomas og hans team arbejder med nybyggeri, gennemførelse af vedligeholdelsesprojekter og moderniseringer for både institutionelle og private ejendomsinvestorer samt andelsbolig- og ejerforeninger.

Thomas er uddannet ingeniør og kommer fra en stilling som gruppeleder i ingeniør- og arkitektrådgivningsvirksomheden Sweco Danmark.

Niras
Anders Lahn Baatrup, 30 år, er ansat som rådgiver i Niras, Aarhus. Som uddannet civilingeniør kommer Anders fra Cowi, hvor han i to år har arbejdet som rådgiver og Termis-specialist. Her beskæftigede han sig desuden med projektering af fjernvarmenet. Forinden var Anders konsulent ved Insero Energy, hvor han primært beskæftigede sig med strategisk energiplanlægning. For Niras skal Anders nu arbejde med blandt andet hydrauliske analyser af fjernvarmenet og dimensionering af ledninger. Hans første opgave bliver at deltage i udviklingen og planlægningen af fjernvarmenettene i Aarhus og Aalborg.

Gaihede
Jens Jørgen Vinther Henriksen, ingeniør, er ansat som bygherrerådgiver og projektleder hos Gaihede, ingeniører & arkitekter. Oprindeligt er Jens uddannet malersvend. I 2003 blev han uddannet diplomingeniør og har desuden afsluttet en uddannelse som merkonom og er udlært sprængningstekniker.

Han har blandt andet været ansat i BNS A/S og Peri A/S.

Inden Gaihede var han byggeleder i virksomheden Gribskov Gruppen, hvor han blandt andet var med til at koordinere opførelsen af Flintholm Svømmehal, der var et vellykket OPP-projekt.

I sin nye stilling i Gaihede skal Jens Jørgen Vinther Henriksen arbejde som bygherrerådgiver og projektleder inden for renovering, vedligehold og ombygning af ejendomme i Hovedstadsområdet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.079