23948sdkhjf

Ny direktør skal fordoble entreprenørs bundlinje

Henriksen & Madsen tegner banen klart op for den nye direktør, der har en fortid i Superliga-klubben AaB

Indtjeningen skal fordobles i løbet af 2018. Sådan lyder målsætningen fra Henriksen & Madsen, der for nyligt offentliggjorde entreprenørvirksomhedens årsrapport for 2017.

Heraf fremgår det, at resultatet før skat lød på 3,6 mio. kr., hvilket ikke er tilfredsstillende.

- Årets resultat er påvirket af, at et par større projekter har lav indtjening. Desuden er der øgede omkostninger i forbindelse med stigning i aktiviteten. Årets resultat er derfor mindre end det forventede.

Om forventningerne til det indeværende regnskabsår står der, at "direktionen vurderer fremtidsudsigterne som gode og forventer for regnskabsåret 2018 et tilfredsstillende resultat før skat i niveau 3-6 mio. kr.".

Det kommer næppe bag på Stephan Schors, som i sidste måned overtog direktørstolen hos entreprenørvirksomheden fra Løgstør. Den tidligere chef for Superliga-klubben ser tværtimod frem til at blive målt på netop resultaterne.

Og han er klar til at levere allerede med regnskabet for 2018, slog han for nylig fast i et interview med Licitationen - Byggeriets Dagblad.

- Jeg skal sørge for, at vi bliver endnu bedre til at tjene penge, så vi indfrir det store potentiale, virksomheden uden tvivl har.

Henriksen & Madsen - der især beskæftiger sig med beton- og murerarbejde samt jord- og kloakarbejder - har sit hovedsæde på Himmerlandsvej i Løgstør, hvor også søsterselskabet HMN Entreprenøren har hjemme.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11