23948sdkhjf

Brøndum køber op i Midtjylland

Ewii-koncernens datterselskab Ewii Teknik har solgt alle de kommercielle aktiviteter indenfor VVS og fjernvarme.

Det betyder, at 33 medarbejdere fra Ewii Teknik overdrages til en ny arbejdsgiver.

Brøndum, Munck & MN Rør
VVS- og fjernvarmeaktiviteterne er solgt til tre forskellige købere.

Brøndum køber aktiviteterne i det midtjyske område, hvor Ewii Teknik har fjernvarmeopgaver i blandt andet Aarhus og Silkeborg. Aftalen betyder, at 12 af Ewii Tekniks medarbejdere pr. 1. juli 2018 overdrages til Brøndum.

Munck Forsyningsledninger køber Ewii Tekniks aktiviteter indenfor smedearbejde på ledningsnettet til vandforsyningssektoren i Region Syddanmark, og overtager dermed ni af Ewii Tekniks medarbejdere fra 1. juli 2018.

MN Rør- og Totalentreprise køber Ewii Tekniks aktiviteter på fjernvarmeledningsnettet i Region Syddanmark og Sjælland pr. 1. august 2018, hvilket betyder at 12 medarbejdere overdrages.

Brøndum styrker sig lokalt
Brøndum løfter allerede en del opgaver inden for fjernvarmeforsyningen – lige fra etablering af kraftvarmeværker og transmissionsledninger til udbygning, vedligeholdelse og reparationer af distributionsnettet.

For Brøndum-koncernen er opkøbet en vigtig del af den fastlagte vækststrategi, hvor målet er at øge fokus på den lokale tilstedeværelse.

- Vi har ansvaret for vedligeholdelse af fjernvarmenettet i flere storbyer, og vi står i forvejen stærkt på dette felt på Sjælland og i hovedstadsområdet. Med overtagelsen af Ewii Tekniks fjernvarmeaktiviteter i det midtjyske styrker vi vores position afgørende i denne region, siger koncerndirektør Jes Jensen.

Ewii snævrer og fokuserer
For Ewii sker salget af aktiviteterne og overdragelsen af medarbejderne som et led i en fokusering af Ewii Tekniks ressourcer og med et ønske om at skærpe den resterende del af forretningen i Ewii Teknik.

- Vi vil fortsat arbejde fokuseret på at vækste den tilbageværende forretning i Ewii Teknik indenfor opmåling, el og belysning samt beslægtede ydelser, og ingen skal være i tvivl om, at vi ønsker at udvikle selskabets kompetencer og forretning, siger Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i Ewii Koncernen og direktør i Ewii Teknik. 

Det er ikke længe siden at Ewii solgte endnu en bid af selskabet fra. I slutningen af maj kom det frem at datterselskabet Midtjysk Køleteknik var solgt til JF Køleteknik i Vejle. Årsagen var, som med salget i dag, en fortsat fokusering af forretningen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11