23948sdkhjf

Håndværkere cykler 150.000 ind til udsatte børn

Det velgørende cykelhold, Team Alabu Bolig, kickstarter lørdag en 1.200 km lang cykeltur til Luxembourg. Formålet med cykelholdet er at samle ind til velgørende formål. I år går pengene til organisationen Broen

Fra Aalborg til Luxembourg. Det velgørende cykelhold, Team Alabu Bolig, tager lørdag hul på den 1.200 km lange tur.

Holdet har hvert år siden 2013 cyklet forskellige distancer og samlet ind til forskellige velgørende formål - blandt andre Hjerteforeningen og Foreningen Grønlandske børn, og i år går pengene til organisationen Broen, som hjælper udsatte børn og unge til et aktivt fritidsliv.

Pengene er samlet ind via donationer fra blandt andre virksomheder og private - herunder også dem der deltager på holdet.

Der er tale om 34 frivillige, som udgøres af en blanding af beboere i Alabu boligforening, ansatte og samarbejdspartnere.

24 tager turen på cykel; de resterende som et servicehold, der sørger for at rytterne kommer godt frem.

Turen, der varer syv dage, finansierer de frivillige selv.

Med på holdet er blandt andre tre fra virksomheden Hustømrerne A/S.

- I stedet for bare kun at smide nogle penge i kassen, synes vi, det er fedt at kunne deltage aktivt selv - i denne forbindelse ved at cykle med på Team Alabu. Det giver en anden stemning både internt og eksternt, og så understreger rammen netop det gode formål, nemlig at børn har ret til en aktiv fritid, siger Torben Kristensen, afdelingschef i Hustømrerne Aalborg, i en pressemeddelelse.

Annemarie Madsen, teknisk assistent i Hustømrerne, cykler med for anden gang:

- For mig er motion kernen bag et godt liv, og det er også noget, vi gør meget ud af i Hustømrerne. Samtidig synes jeg, det er fantastisk at kunne gøre en forskel for nogle børn og unge. Så jeg forener egentlig to passioner som rytter på teamet, siger hun.

Holdet sendes afsted lørdag klokken 09.00 fra Brohusgade 2 i Aalborg, og rytterne bliver fulgt ud af byen af en kortege af cyklende børn og ejendomsfunktionærer fra Alabu Bolig.
jsk

Hvem er Team Alabu Bolig?

Holdet er skabt af den almene boligorganisation Alabu Bolig - med 6.000 lejeboliger i Aalborg.

Det har siden 2013 cyklet en længere tur for et godt formål.

I 2018 går pengene til organisationen Broen Aalborg, som hjælper udsatte børn og unge til et aktivt fritidsliv.

24 ryttere og 10 servicefolk træder i år i pedalerne for det gode formål.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094