23948sdkhjf

Ombygning af kryds er sendt i udbud

Et kryds ved ved rampen fra Sydmotorvejen ved Maribo skal ombygges og udvides med svingbaner og adgangsvej til nyt erhvervsområde

Det eksisterende kryds ved Vestre Landevej i Maribo og til- og frakørselsrampen til Sydmotorvejen skal ombygges til et signalreguleret kryds.

Der skal også etableres svingbaner på Vestre Landevej og på rampen, ligesom en adgangsvej til et nyt erhvervsområde vest for Vestre Landevej skal anlægges.

Krydsombygningen er netop sendt i udbud, og der skal findes en entreprenør til anlægsarbejderne

- Krydset bliver ombygget for at sikre en god infrastruktur i området. Vi udbyder nu projektet og håber, at vi får nogle rigtig gode tilbud, så vi inden længe kan skrive kontrakt med en entreprenør og få begyndt anlægsarbejdet, siger projektleder i Vejdirektoratet Bjørn Eriksen i en pressemeddelelse.

Krydsombygningen er et samarbejde mellem Lolland Kommune og Vejdirektoratet, og i Lolland Kommune ser man også frem til udbuddet og det kommende kryds.

- Med udbuddet rykker et nyt og forbedret kryds nærmere. Sidst på året har vi et færdigbygget kryds, der skal støtte udviklingen af kommunens nye erhvervsområde. Det er et område, der skal udvikles i de kommende år, og som skal være med til at sikre vækst og lokale arbejdspladser, siger Bjarne Hansen, direktør i Lolland Kommune.

Anlægsarbejdet forventes påbegyndt primo august.
brahe

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094