23948sdkhjf

Bygge- og anlægsvirksomheder slipper for papir-bøvl

Totalløsning er et nyt og gratis tilbud, som gør det lettere for bygge- og anlægsvirksomheder at efteruddanne deres medarbejdere. Med en Totalløsning står Learnmark Efteruddannelse for alt det administrative arbejde i forbindelse med kurser og holder samtidig øje med, hvornår lovpligtige certifikater trænger til fornyelse.

Virksomhedsledere kan fremover koncentrere sig om at drive forretningen, så klarer Learnmark Efteruddannelse alt det praktiske i forbindelse med opkvalificering, certificering, planlægning og efteruddannelse af medarbejderne. Totalløsning er et nyt og gratis tilbud til virksomheder, der ønsker hjælp til alt det administrative arbejde, der er i forbindelse med efteruddannelse. Samtidig sikrer Totalløsningen, at medarbejderne får den nødvendige efteruddannelse, så de kan bestride nuværende og nye arbejdsopgaver.

Peter Hjortdal Andersen, uddannelsesleder på Learnmark Efteruddannelse, fortæller, at kan det være en jungle at finde ud af de forskellige tilskudsmuligheder, når man tilmelder sine medarbejdere til efteruddannelse. Det tager Learnmark Efteruddannelse sig af, hvis man bliver en del af Totalløsning.

Fleksibilitet og overblik
Samtidig sørger skolen for at indkalde medarbejderne i god tid, når deres lovpligtige certifikater er ved at udløbe.

”På den måde kan man i virksomhederne koncentrere sig om driften, og vi er med til at sikre medarbejdernes fortsatte kompetenceudvikling. Mange bygge- og anlægsvirksomheder har medarbejdere med lovpligtige certifikater som fx Vejen som arbejdsplads, Varmt arbejde og chauffør-efteruddannelse, som skal fornys hvert 5. år. Med Totalløsningen hos Learnmark Efteruddannelse slipper virksomhederne for at holde øje med udløb af disse, ” siger Peter Hjortdal Andersen.

Kontaktpersonen i virksomheden får alt efter aftale tilbud om valgfrie datoer, hvor fornyelse er mulig, 3-4 måneder før certifikatet udløber. Når virksomheden har valgt en dato, sørger Learnmark Efteruddannelse for resten. Proceduren gentages 3-4 måneder før næste udløb.

Totalløsning for både lokale og landsdækkende virksomheder
Alle kan uanset virksomhedens størrelse lave en aftale om Totalløsning med Learnmark Efteruddannelse. Er man en virksomhed med medarbejdere i hele landet, er der også taget højde for det i Totalløsningen.

”Skulle en medarbejder i en virksomhed ønske at efteruddanne sig på en anden skole, som ligger i hans eller hendes nærområde, sørger vi for tilmelding på skolen og yder i øvrigt samme service – alt sammen uden beregning,” understreger Peter Hjortdal Andersen.

Aftalen om Totalløsning indebærer også tilbud om et halvårligt besøg af en uddannelseskonsulent fra Learnmark Efteruddannelse. Formålet med et konsulentbesøg er en gennemgang af medarbejdernes ressourcer og uddannelsesbehov og hjælp til strategisk planlægning af efteruddannelse i virksomheden.

Totalløsningen er en gratis service, der indebærer

  • styring af den enkelte medarbejders lovpligtige uddannelsesbehov og automatisk kursusindkaldelse med datoforslag, når medarbejderen skal have fornyet sine certifikater
  • tilmelding til aftalte kurser
  • administration af VEU- og kørselsrefusion og kompetencefondsmidler efter gældende regler
  • halvårligt besøg af en uddannelseskonsulent med henblik på strategisk planlægning af efteruddannelse af medarbejderne.

Kontakt for yderligere information
Peter Hjortdal Andersen, uddannelsesleder på Learnmark Efteruddannelse, E: pha@learnmark.dk eller M: 42 12 73 06
Eller Gitte Bekker, kursussekretær på Learnmark Efteruddannelse, E : gkb@learnmark.dk T: 88 16 36 46

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127