23948sdkhjf

Helt ny generation af gravemaskiner

Cat 323 får Danmarkspremiere på messen. Maskinen er spækket med ny teknologi

På Pon Equipments stand er der Danmarkspremiere på en helt ny generation af gravemaskiner. Det gælder Cat 323 - som er en af de nye generationer af gravemaskiner - og det bliver markeret på behørig vis.

Hvad der helt præcist kommer til at ske på standen for at markere den nye gravemaskines indtog i Danmark, holder Pon Equipment for sig selv som en anden tryllekunstner, der ikke afslører sine tricks på forhånd. Det må man opleve på standen, de dage messen kører.

Til gengæld åbner Pon Equipment gerne døren på klem, når talen falder på det gennemgående tema under messen. Og det er teknologi.

De udstillede maskiner er spækket med teknologi. Og det gælder den nye Cat 323. Maskinen har indbygget vejesystem, og med mulighed for eksempelvis 3D grade assist og sving assist samt e-fence så tilbyder gravemaskinen en helt ny og unik maskinfører-oplevelse. Og fordelene med den nye teknologi er øget sikkerhed, højere produktivitet og lavere driftsomkostninger.

Både demo og snak
- Der er mange faktorer, der kan påvirke produktivitet og effektivitet. Det kan være tomgangstid, køreteknik, valg af udstyr, konfiguration af maskinen og især hvilken teknologi, man benytter sig af. Vi vil vise, at vi er der for kunderne. At vi er i øjenhøjde med dem. Eller rettere i "jordhøjde".

Og vi kommer til at demonstrere teknologierne i de udstillede maskiner både på demo-området og på vores egen stand. Begge steder kan gæsterne prøvekøre vores maskiner.

Samtidig stiller vi også med hele vores salgs- og service set-up, så gæsterne kan komme ind og hilse på både maskinsælgere, værkstedsformænd, reservedelssælgere og produktspecialister, siger salgs- og marketingdirektør, Michael Bahn Jørgensen.
tøtte

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125