23948sdkhjf

Lejeboliger hitter i Holstebro

Det kommende supersygehus i Gødstrup er med til at øge interessen for at bosætte sig i Holstebro

En række private udlejningsfirmaer og almene boligselskaber opfører i øjeblikket flere udlejningsboliger i Holstebro.

Det er ikke mindst det kommende supersygehus i Gødstrup mellem Herning og Holstebro samt en ny motorvej, som er med til at øge interessen for at bo i Holstrebro.

- Der er vækst i Holstebro og et stort marked for udleje. Det vil motorvejen og det nye supersygehus i Gødstrup forstærke. Derfor kigger jeg nu også på mulighederne i Tvis, som ligger endnu tættere på hospitalet, siger murermester Stig Lund Gade.

Han driver udlejningsfirmaet JSG Ejendomme, som snart går i gang med at opføre otte to-plans rækkehuse i Halgård lige syd for Holstebro.

Efter sommerferien fortsætter han desuden med de næste 10-14 et-plans lejeboliger i et nyere boligkvarter tæt på en tilkørsel til den sidste del af den nye Holstebro-motorvej, der åbner i september i år.

Samtidig er et andet privat udlejningsfirma i gang med 11 seniorvenlige rækkehuse til udlejning. Yderligere forbereder boligselskabet NordVestBO 29 rækkehuse, hvor der allerede er en interesseventeliste på 130.

Planen er, at JSG Ejendomme skal op på 50 lejemål. Et andet nyere udlejningsfirma i Holstebro har i dag 80 lejemål og er på vej mod 100. Desuden findes der en række andre private udlejere og to større lokale almene boligselskaber.

Et andet byggefirma i Holstebro solgte i fjor et større samlet projekt med udlejnings-rækkehuse til investorer fra Vejle.
brahe

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094