23948sdkhjf

Nu får København en ny skøjtehal

Borgerrepræsentationen godkender OPP-projekt

Det bliver ejendomsforvaltningsselskabet Deas og totalentreprenør Casa, der skal opføre den nye skøjtehal i det kommende Østre Gasværk Kvarter på Østerbro.

Byggeriet gennemføres som et OPP-projekt med en samlet anlægssum på 170 mio. kroner. Deas og Casa skal bygge hallen og stå for vedligeholdelsen i de første 24 år, mens Københavns Kommune står for finansiering og daglig drift. 

- Et vellykket VM i ishockey er nylig afsluttet i København, og de københavnske skøjteklubber oplever stor medlemstilgang. Der er brug for nye faciliteter, både til kunstskøjteløb og ishockey, og derfor glæder jeg mig over, at kontrakten er indgået. En milepæl i projektet er nået, og skøjtehallen er rykket et skridt tættere på, siger kultur- og fritidsborgmester Niko Grünfeld (Å) i en pressemeddelelse.

Københavns Kommune kan nu, i samarbejde med de fremtidige brugere af skøjtehallen, Skøjteklub København og KSF Ishockey på Østerbro, gå i gang med det videre arbejde med realisering af projektet. 

Den nye skøjtehal indrettes med træningshal, tilskuerområder og foreningsfaciliteter. Desuden skal der bygges et p-hus i forlængelse af hallen.

Københavns Kommune forventer, at hallen kan åbne i februar 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156