23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Arbejdsmiljørådet, G. Tscherning og Favrskov Forsyning

Arbejdsmiljørådet
Cristina Lage, 63 år, bliver ny formand for Arbejds-miljørådet, der rådgiver beskæftigelsesministeren om arbejdsmiljøpolitiske spørgsmål. Cristina Lage er desuden bestyrelsesformand for Arbejdsmarkedets Erhvervssikring. Arbejdsmiljørådet består af repræsentanter fra arbejdsmarkedets parter.

Cristina Lage er tidligere direktør for bl.a. Unipension. Udover formandsposten i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring har hun en lang række bestyrelsesposter i dansk erhvervsliv. Hun tiltræder formandsposten 22 august.

G. Tscherning
Palle Krarup Olsen er ansat som materielchef hos G. Tscherning A/S til deres materielplads på Lillemosevej, Hedehusene, som består af et værksted, en kørselsafdeling og materieludlejning.

Palle Krarup Olsen har tidligere arbejdet som operationel chef for Cramo og har derfra stor erfaring indenfor maskin- og materiellevering til byggebranchen. Ydermere har Palle haft ansvar for egen afdeling med fokus på procesoptimeringer, effektiviseringer og nye transportløsninger.

Favrskov Forsyning
Sara Funch, 37 år, er ansat som adm. direktør for Favrskov Forsyning A/S i en tidsbegrænset periode fra 1. juli 2018 til 31. maj 2019. Sara er uddannet cand.merc.aud. og forventer indenfor kort tid at afslutte en MBA-uddannelse med fokus på ledelse og organisationsudvikling.

Hun kommer senest fra en stilling som økonomichef i Økologisk Landsforening. Fra 2010 til 2018 var hun ansat som økonomichef ved Skanderborg Forsyningsvirksomhed A/S med ansvar for økonomi, afregning, kundeservice, it og HR. Hun var endvidere ansvarlig for Skanderborgs nye forretningsområde AquaGlobe - Water Solution Center. Før det arbejdede Sara Funch godt fire år som revisor.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157