23948sdkhjf

LE34 udvider partnerkredsen

 LE34, Danmarks største landinspektørvirksomhed, forstærker sin partnerkreds med optagelsen af tre ledende medarbejdere.

Det oplyser LE34 i en pressemeddelelse.

De tre nye partnere er administrerende direktør Kenneth Norre, forretningschef Gert M. Henningsen og Anders Brønnum, der er leder af afdelingerne i Frederikshavn og Skagen.

Kenneth Norre, 51, er uddannet cand.merc. og blev ansat i 2011 i det daværende Landmålergården som administrerende direktør efter at have varetaget ledende stillinger i it, servicebranchen og i revisionsverdenen. Da Landmålergården i 2014 fusionerede med to andre landinspektørvirksomheder og blev til LE34, overtog Kenneth Norre rollen som administrerende direktør for den samlede organisation.

Gert M. Henningsen, 51, er uddannet landinspektør og ansat som forretningschef for fagområdet Ekspropriation & Jura på tværs af LE34’s mange lokale kontorer. Han har været ansat i LE34 siden 2007 og er ansvarlig for al rådgivning på areal- og rettighedsområdet, der udgår fra LE34, herunder jordfordelinger, rådgivning af kommuner, forsyninger og bygherrer ved store infrastrukturprojekter.

Anders Brønnum, 53, er uddannet landinspektør og har siden 2006 varetaget rollen som Vendsyssels lokale landinspektør. Anders Brønnum og hans medarbejdere løser traditionelle landinspektøropgaver for en lang række kunder fordelt blandt det lokale erhvervsliv, landbruget, forsyningsselskaberne, kommunerne og private borgere.

Læs mere om: LE34
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.328