23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Domea.dk, Sweco Danmark, Dansk Byggeri, Entreprenør TJ-T ApS, Kudsk & Dahl A/S og Løgten Tømrer- og Snedkerforretning A/S

Domea.dk
Bygge-og boligadministrationsselskabet Domea.dks HR-chef, Betina Stage, fylder 50 år lørdag den 28. april.

Betina Stage har beskæftiget sig med HR-området i mere end 20 år. De sidste ni år har hun stået i spidsen for HR-området i Domea.dk, som er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. En virksomhed, der tæller cirka 700 medarbejdere - ansat i Domea.dk eller hos kunderne, der tilsammen ejer cirka 52.000 boliger.

Hun lærte som helt nyuddannet i konsulentbranchen håndværket rekruttering af nogle af landets skarpeste headhuntere.

Sweco Danmark
Anders Bæhring er ansat som projektleder i afdelingen for Facilities Management i Glostrup.

Han er uddannet bygningskonstruktør med masteroverbygning fra KU og Lund Universitet og har siden 2004 arbejdet med bygningsdrift i både ind- og udland. Det har været alt fra bygninger af sundhedsklinik i Liberia, over idriftsættelse af IKEA varehuse i hele landet. Den seneste årrække har Anders Bæhring været Facility Manager for en ejendomsbesidder.

Lars Bjørn Jensen er ansat som arbejdsmiljørådgiver i Glostrup. Lars Bjørn er uddannet civilingeniør og har mange års erfaring som arbejdsmiljørådgiver. Han har siden 2012 været tilknyttet Copenhagen Metro Team som OHS koordinator.

Erik Høj Hansen er ansat som bygherrerådgiver i Aarhus. Erik har siden han blev uddannet som civilingeniør arbejdet som projektleder ved Barslund og vil bl.a. indgå i teamet med fokus på investor-markedet, herunder Teknisk Due Diligence. Han besidder derfor stærke evner indenfor kontrahering, tidsplanlægning og anlægsøkonomi.

Torben Juler er ansat som fagprojektleder for VVS og ventilation i Kolding. Torben Juler er uddannet ingeniør og har 21 års erfaring fra rådgiverbranchen, hvor han har arbejdet med projektledelse samt fagprojektledelse indenfor VVS, ventilation, køl, og CTS på mange forskellige typer af projekter blandt andet indenfor sygehuse, kontordomiciler, industri og erhverv. Torben kommer fra en tilsvarende stilling hos Hundsbæk og Henriksen i Vejle.

Dansk Byggeri
På Dansk Byggeris repræsentantskabsmøde i Tivoli Congress Center blev to nye medlemmer, Morten Lindholt, CG Group A/S i Kjellerup, og Erik Nimb, A/S Botica Entreprise i Ballerup, valgt til bestyrelsen.

Morten Lindholt er koncernchef i den familiedrevne virksomhed CG Group A/S i Kjellerup ved Viborg.

Han har i syv år bestridt tillidshverv i Dansk Byggeri både som formand og bestyrelsesmedlem i Industrilakerernes Landsforening, som aktiv i bestyrelsen for Industrisektionen og siden 2014 også i bestyrelsen for branchefællesskabet Dansk Byggeindustri, der tidligere hed Danske Byggematerialer.

Erik Nimb er adm. direktør i A/S Botica Entreprise. Han har siddet i Dansk Byggeris repræsentantskab siden 2010.

Sidste år blev han næstformand for Træsektionen efter otte år i sektionens bestyrelse.

Repræsentantskabet genvalgte murermester Christian Dahl Pedersen, Murermester J. Ole Pedersen A/S og direktør Jette Rohde, Sten & Grus Prøvestenen A/S.

Entreprenør TJ-T ApS
Michael Kousgaard Drejer Nielsen har ifølge cvr-registret erstattet Tino Drejer Jensen i direktionen i Entreprenør TJ-T ApS.

I bestyrelsen er Flemming Frederiksen ny formand, mens Nini Lianna Kousgaard Drejer Nielsen har overtaget posten som næstformand.

Nu tidligere formand Michael Kousgaard Drejer Nielsen har forladt bestyrelsen 

Kudsk & Dahl A/S
Jan Søndergaard Hansen er trådt ind i bestyrelsen i Kudsk & Dahl A/S, som er leverandør af sand, grus og sten mens nu tidligere næstformand Stein Tosterud er trådt ud. 

Løgten Tømrer- og Snedkerforretning A/S
Jakob Østergaard Rasmussen er trådt ind i både bestyrelse og direktion i den østjyske entreprenørvikrsomhed Løgten Tømrer- og Snedkerforretning A/S, mens Vilhelm Moesgaard Rasmussen er trådt ud af direktionen.

Ind i bestyrelsen er desuden kommet Thomas Peter Carlsen, mens Mona Rasmussen og Thomas Christian Carlsen er trådt ud.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.282