23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco Danmark, Bøttcher Fog A/S og Superasfalt

Sweco Danmark
Martin Steiniche er ansat som projektchef i Swecos afdeling i Odense. Martin er uddannet bygningsingeniør fra DTU og kommer fra en stilling som projektchef hos Rambøll, hvor han har beskæftiget sig med internationale projekter. Han har stor erfaring med projektering af bygninger og har de sidste 17 år udelukkende arbejdet med projektledelse.

Jonas Overmark Rasmussen er ansat som bygherrerådgiver i Glostrup. Jonas er uddannet fra CBS i 2011 og har de seneste år arbejdet med bygherrerådgivning hos Alectia nu NIRAS. Jonas har solid erfaring med håndtering af risikoanalyser, økonomistyring og budgetplanlægning i forbindelse med store byggesager og har desuden stor ekspertise med udarbejdelse af byggeregnskaber.

Brian Ludvig er ansat som VVS-installatør i afdelingen for Facilities Management i Glostrup. Brian er uddannet VVS-installatør og kommer fra en stilling hos EKJ Rådgivende ingeniører. Brian har flere års erfaring med bl.a. projektering og fagtilsyn af nybygnings- og renoveringsopgaver. 

Bøttcher Fog A/S
Som et led i den lokale installatørvirksomheds fortsatte vækstplaner indtræder Jens Müller i bestyrelsen for Bøttcher Fog A/S.

Med sig bringer han erfaring fra professionelt bestyrelsesarbejde i en række virksomheder, ligesom han med succes har drevet eget reklamebureau, været direktør for den lokale erhvervsorganisation og er stærk inden for netværksdannelse.

Jens Müller er tidligere direktør for Erhvervsforum Roskilde og nu direktør i VisitVestsjælland.

Jens Müllere er det fjerde bestyrelsesmedlem i Bøttcher Fog A/S, hvor Jens Dalsgaard Løgstrup som formand, hovedaktionær Mogens Linderberg Larsen som næstformand og adm. direktør Simon Vængebo Pedersen som medlem hidtil har udgjort bestyrelsen.

Superasfalt
61-årige Benny Mandrup er ansat som salgskonsulent hos SuperAsfalt A/S.

De seneste næsten 25 år har Benny Mandrup været beskæftiget med salg og entreprisestyring hos entreprenørvirksomheden NCC. Og derudover har han blandt andet været tilsynsførende på landanlægsdelen af projektet omkring opførelsen af Øresundsforbindelsen.

Som salgskonsulent får Benny Mandrup ansvar for salg og projektstyring hos SuperAsfalt A/S, der har hovedkontor i Glostrup og asfaltproduktion på Prøvestenen i København.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125