23948sdkhjf

Gulvvirksomhed udvider i Aarhus

Stigende interesse blandt østjyderne får nu FlotteGulve.dk til at åbne endnu en butik

Der er gang i salget hos virksomheden FlotteGulve.dk. Derfor slår man nu dørene op til endnu en butik - denne gang på Bredskiftevej i det vestlige Aarhus.

Her får kunderne 340 kvadratmeter med alt fra træ- og laminatgulve til klinker og gulvtæpper.

- Vi har i de forgangene år mærket en stigende interesse fra potentielle kunder i det østjyske og vurderede, at tiden var kommet til at gøre det nemmere for vores kunder i området at få den samme vejledning, som de får, hvis de besøger os i butikken i Ikast, siger indehaver Tommy Oversø i en pressemeddelelse.

Tommy Oversø kunne i 2017 holde 20 års jubilæum med FlotteGulve.dk og dertil fejre, at virksomheden blev udnævnt som Gazelle.

FlotteGulve.dk køber sine varer direkte fra store danske og udenlandske producenter. Virksomheden er primært internetbaseret og har siden starten i 1997 haft fast base i Ikast i Midtjylland. I dag har man også butikker i Ikast og Søborg.

Det er dog ikke umuligt, at det antal stiger i fremtiden.

- Der er ingen konkrete planer om at åbne flere butikker lige nu. Nu skal vi i første omgang have butikken i Aarhus op at køre, men jeg vil bestemt ikke udelukke noget, jeg er jo ung endnu, siger 45-årige Tommy Oversø.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125