23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Moe, Niras, Ejendomstorvet, Deas, IDA Energi,

Moe

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe har ansat: Karsten Jørgensen som Projektleder | Maskin- & Proces til Energi & Industri i Aalborg. Karsten kommer fra en stilling som fast tilknyttet underleverandør af løsninger inden for maskinmontage og tekniske rørinstallationer på Aalborg Portland i 35 år.

Peter Muhlig Christensen som Fagingeniør | Infrastruktur til Aalborg. Peter er uddannet civilingeniør og har 2 års erfaring, det seneste halvandet år som projektleder hos Morsø Kommune.

Niras

Aslak Clarke Jensen, 29 år og civilingeniør, er ansat hos Niras. Han kommer fra en stilling som konstruktionsingeniør hos Hundsbæk & Henriksen og var tidligere også ansat hos Arup.

Aslak Clarke Jensen har arbejdet på en række forskellige konstruktionstyper som svømmehaller, boliger, hospitaler og infrastrukturprojekter og i 2015-16 bl.a. på Metroen for Cityringen og Nordhavnsforgreningen.

Ejendomstorvet

Nikolaj Pfeiffer (th.), direktør for analysevirksomheden Exometric, og Lior Koren, partner i mæglerfirmaet Cushman & Wakefield RED, er begge indtrådt i bestyrelsen for Ejendomstorvet.dk, landets største portal for erhvervslokaler.

Deas

Maivi Herup, 52 år, er tiltrådt som udlejningschef med ansvaret for boligudlejning i ejendomsforvaltningsselskabet Deas.

Maivi er statsaut. ejendomsmægler og valuar og kommer med en lang erfaring fra ejendomsbranchen. Hun har gennem de sidste 15 år drevet selvstændige mæglerforretninger. Derudover har hun bl.a. været tilknyttet både Home, Estate og Realmæglerne samt været syns- og skønsmand.

IDA Energi

Anders Dyrelund, 67 år, er ny formand for IDA Energi, som er et af Ingeniørforeningen, IDAs fagtekniske selskaber. Dermed kommer Anders Dyrelund til at stå i spidsen for netværkets mere end 3.000 medlemmer.

Anders Dyrelund er uddannet civilingeniør B og HD i organisation, og har siden 2006 engageret sig i IDAs fagtekniske arbejde, hvor han bl.a. har været involveret i arbejdet med foreningens energi- og klimaplaner.

Til daglig arbejder Anders Dyrelund i Rambøll, hvor han er energiplanlægger og markedschef med ansvar for områderne energiplanlægning og -produktion.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203