23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra ITW Byg og Newsec Datea

ITW Byg
Christian Skouborg, 40 år, er ansat som salgsdirektør i Danmark for ITW Byg, der står bag varemærkerne NKT Fasteners, Paslode og SPIT. Christian Skouborg kommer fra stillingen som salgsdirektør for ITW Bygs norske afdeling og var tidligere nordisk key account manager i virksomheden gennem to et halvt år. Før det har Christian Skouborg, som oprindeligt er uddannet markedsføringsøkonom, gennem knap 10 år arbejdet hos General Electric. Han overtager jobbet fra Lars Vilhelmsen, som fremover vil koncentrere sig om sin opgave som nordisk salgsdirektør.

Newsec Datea
Mikkel Ravnsbæk Nielsen, 36 år, er ansat i en nyoprettet stilling som market manager hos Newsec Datea. Mikkel Ravnsbæk Nielsen kommer fra en stilling som udlejningschef i Newsec Datea og får i sin nye position ansvar for at drive Newsec Dateas salgs- og tilbudsprocesser samt bistå koncernen med den fortsatte udvikling af produkter og services til både danske og internationale ejendomsinvestorer.

Mikkel er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og kom i 2011 til Newsec Datea - først som erhvervsmægler og porteføljemanager og siden 2016 som udlejningschef.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141