23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Eurodan-huse, Niras, Sweco og Bygma

Eurodan-huse
Dennis Reidar Andersen er udnævnt til afdelingschef i Eurodan-huse i Roskilde med ansvar for showroom, udstillingshuse og salgsorganisationen.

54-årige Dennis Reidar Andersen skal blandt andet hjælpe medarbejderne med at fastholde den høje kundetilfredshed og udvikle salget, herunder øge eurodan-huses markedsandel, hvor fokus er på familien, der bygger nyt, fra før, under og efter deres drømmehus er opført. Den høje kundetilfredshed er nøglen til, at flere familier vælger eurodan-huse.

Dennis Reidar Andersen er økonomiuddannet og har arbejdet med salg blandt andet hos Conaxess Trade.

I 2016 kom han til Eurodan-huse som salgskonsulent.

Niras
Niels Juul Busch er ansat som seniorkonsulent i Niras.

67-årige Niels Juul Busch kommer fra en stilling i Copenhagen Resource Institute, hvor han arbejdede med affaldshåndtering, genanvendelse og andre aspekter inden for cirkulær økonomi.

I 2005-2008 samt i 2011-2015 var han ansvarlig for store miljøprojekter i Vietnam og Thailand. Med Niras’ opkøb af CRI fortsætter Niels sit arbejde som konsulent på området, hvor han har 35 års erfaring, for at styrke Niras’ profil inden for cirkulær økonomi.

Sweco
Rådgivningsvirksomheden Sweco har ansat Kristina Carlslund som konstruktionsingeniør i Aalborg.

Kristina Carlslund har 14 års erfaring fra rådgiverbranchen, hvilket også har indbefattet Sweco i Aarhus. Senest har Kristina arbejdet hos Brix & Kamp i Aalborg.

Bygma
Tommy Zacho kan den 31. marts fejre 40 års jubilæum som pladsmedarbejder hos Bygma Haarlev på Stevns.

Selvom han har haft det samme job gennem alle årene, er det alligevel en anden type job Tommy Zacho har i dag. Dengang udleverede han bare varerne. I dag er udvalget blevet langt større, og rådgivningsdelen fylder mere.

Tommy Zacho har trods jubilæet fortsat tænkt sig at arbejde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172